با عزم نمایندگان ملت، پای دست اندر کاران فتنه به حیاط دولت نمی‎رسد

خبرگزاری شبستان: نمایندگان مجلس در هفته گذشته بیشتر به فکر وزرای پیشنهادی برای سه وزارت باقی مانده بوده و از روحانی خواستند از معرفی کسانی که در فتنه نقش داشتند خودداری کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان در کنار بررسی مصوبات و لوایح با عزمی جدی مخالف حضور سران فتنه 88 در امور کشوری هستند.

بررسی وضعیت دریاچه ارومیه با حضور وزیر نیرو و نمایندگان
نماینده ارومیه در مجلس از جلسه مشترک وزیر نیرو و رئیس‌ سازمان محیط زیست برای بررسی وضعیت دریاچه ارومیه با نمایندگان استان آذربایجان، خبر داد.
نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه یک پروژه ملی است و به اقتصاد کشور مرتبط است، گفت: آقای چیت‌چیان وزیر نیرو که برای احیای دریاچه ارومیه قول مساعده داده است، همراه با خانم معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست امروز برای بررسی وضعیت دریاچه ارومیه به آذربایجان غربی سفر خواهند کرد.
واکنش تهران، مسکو و حزب‌الله علت عقب‌نشینی آمریکا از حمله به سوریه
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس واکنش تهران، مسکو و حزب‌الله لبنان، تنها ماندن آمریکا، تغییر معادلات سیاسی، تحولات مصر و عدم امنیت رژیم‌صهیونیستی و معامله سعودی‌ها با واشنگتن را از دلایل عقب نیشینی آمریکا از حمله نظامی به سوریه دانست.
وی با بیان اینکه، واکنش جمهوری اسلامی ایران و تدابیر مقام معظم رهبری مهمترین دلیل عقب‌نشینی آمریکا از حمله نظامی به سوریه بوده است، گفت: وقتی فرماندهان نظامی ما سوریه را به عنوان خط قرمز معرفی کردند و حضرت آقا نیز روشنگری‌های هوشمندانه‌ای درباره تحولات سوریه ارائه کرده‌اند، آمریکایی‌ها متوجه شدند که ایران به عنوان قدرت برتر منطقه توان زمین‌گیر کردن آمریکا را در خاورمیانه دارد و هیچ قدرتی نمی‌تواند خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران را نادیده بگیرد.
وی درباره اینکه آغاز اعتراضات سراسری به حمله نظامی آمریکا به سوریه در سراسر جهان دلیل دیگر عقب‌نشینی آمریکایی‌ها از حمله نظامی بوده است، گفت: در این دوره حتی کشورهای هم‌پیمان آمریکا حاضر نشدند آمریکا را در حمله نظامی به سوریه همراهی کنند و این نشان از انزوا و تنها ماندن آمریکا در بحث سوریه دارد
رفع ابهام عنوان «صندوق» یا «سازمان» تأمین اجتماعی در قوانین مختلف ضرورت دارد
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی درباره «طرح تبدیل صندوق به سازمان تأمین اجتماعی» اعلام کرد: با توجه به وجود ابهام در عنوان صندوق یا سازمان تأمین اجتماعی در قوانین مختلف، رفع این ابهام ضرورت دارد.
این مرکز در اظهارنظر خود درباره «طرح تبدیل صندوق به سازمان تأمین اجتماعی» اعلام کرد: به‌ موجب قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354، «سازمان تأمین اجتماعی» تشکیل شد تا مسئولیت اجرای این قانون را بر عهده گیرد.
در سال 1355 این سازمان به «صندوق تأمین اجتماعی» تبدیل و به وزارت بهداری و بهزیستی وابسته شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال 1358 سازمان تأمین اجتماعی تشکیل و صندوق تأمین اجتماعی در آن ادغام شد.
تصویب قانون برنامه پنجم توسعه و استفاده از عبارت «سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه» (بند «ب» ماده (26) و همچنین نام بردن از صندوق تأمین اجتماعی در چند جای قانون (بند «و» ماده (28)، ماده (31)، تبصره‌های «2» و «4» بند «ب» ماده (38)) می‌توان نتیجه گرفت که تشکیلات مجری قانون تأمین اجتماعی همان «صندوق تأمین اجتماعی» است و «سازمان تأمین اجتماعی» موضوع ماده (113) قانون مدیریت خدمات کشوری یک سازمان جدید محسوب می‌شود.
با وجود این، دولت طی تصویب‌نامه تاریخ 11/5/1391 صندوق تأمین اجتماعی را به سازمان تأمین اجتماعی تغییر نام داد که از طرف ریاست مجلس شورای اسلامی ایراداتی بر آن وارد شد، اما در همان حال، در چند مورد از قوانین برای این صندوق، عنوان «سازمان تأمین اجتماعی» به‌ کار رفته و در مواد قانونی دیگری نیز عنوان «صندوق تأمین اجتماعی» به آن اطلاق شده است، بنابراین، به‌ منظور تعیین تکلیف قانونی و رفع ابهام در این زمینه، طرح قانونی مورد بحث ا زسوی نمایندگان ارائه شده است.
هزار صفحه مدارک تفحص از تامین اجتماعی مفقود شده است/ هشدار به مسئولان
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در مجلس از مفقود شدن 20 هزار صفحه مدارک و پرونده‌های تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی خبر داد و در این زمینه به مسئولان اصلی این موضوع هشدار داد که هرچه سریعتر پرونده‌های مفقوده مجلس را تحویل دهند.
علیرضا محجوب رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر (شنبه) در نشستی خبری به ارائه گزارشی از آخرین اقدامات این هیئت در جمع خبرنگاران پرداخت و اظهار داشت: متاسفانه گزارش اول هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی قرائت نشد و چه بسا اگر گزارش قرائت می‌شد امروز مقابل بسیاری از مشکلات، مسائل و تخلفات گرفته می‌شد.
وی با بیان اینکه زمانی که به اواخر مجلس هشتم نزدیک شدیم، امکان قرائت گزارش اول هیئت تحقیق و تفحص پیش نیامد و بنده از این موضوع به عنوان عضوی از آن هیئت گلایه‌مندم، گفت: مجلس هزینه‌های زیادی برای گزارش اول صرف کرد اما هرگز آن گزارش در صحن علنی قرائت نشد.
روحانی در معرفی وزرای پیشنهادی ملاحظه مجلس را بکند/ توفیقی رأی اعتماد نمی‌گیرد
محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود سه وزیر پیشنهادی در اوسط مهرماه به مجلس معرفی شوند، گفت: با توجه به اینکه، مهر ماه باید مدارس فعالیت خود را آغاز و دانش آموزان به مدارس بروند، حدس من این است که آقای روحانی معرفی وزیر را به بعد از ایام بازگشایی مدارس واگذار می‌کنند.
وی با بیان اینکه علاقمند هستیم که وزرای پیشنهادی روحانی برای وزارت‌خانه‌های علوم، آموزش و ورزش اینار از مجلس رای اعتماد بگیرند، گفت: توصیه ما به آقای روحانی این است که ملاحظه مجلس را بکند و افرادی را به مجلس معرفی کند که مجلس بتواند به آنها رای اعتماد بدهد.
پدر خوانده‌های اصلاحات دیکتاتوری نوین به‌راه انداخته‌اند/انتقاد از ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای با اشاره به اقدام اصلاح‌طلبان در اخراج الهه راستگو عضو شورای شهر تهران از حزب اسلامی کار به دلیل رای ندادن به محسن هاشمی در انتخابات شهرداری تهران گفت: برخلاف ادعاهای اصلاح‌طلبان، آنها حرمت آزادی بیان و اندیشه را نگه نداشتند.
وی با بیان اینکه گویا در جبهه اصلاحات افراد نباید استقلال رای داشته باشند، تصریح کرد: برخی افراد در این جریان نوعی پدرخواندگی را حکم‌فرما کرده‌اند تا خودشان همه کاره باشند.
این نماینده مردم در خانه ملت با بیان اینکه برخی اصلاح‌طلبان مصالح حزب خود را به منافع ملی ترجیح می‌دهند، اظهارات و اقدامات اینچنیی را مایه تاسف دانست.
معاون اول احمدی‌نژاد از «علی مطهری» شکایت کرد
وکیل معاون اول رئیس جمهوری سابق از شکایت محمدرضا رحیمی از علی مطهری نماینده تهران در مجلس به دلیل نشر اکاذیب علیه موکلش خبر داد.
محمدرضا نادری وکیل شخصی معاون اول محمود احمدی‌نژاد در دولت دهم گفت که محمدرضا رحیمی از علی مطهری نماینده تهران در مجلس به اتهام طرح شایعه بازداشت وی شکایت کرد.
وی خاطر نشان کرد: این شکایت به شعبه 12 دادسرای ویژه کارکنان دولت ارجاع شده است
اکنون محمدرضا نادری وکیل محمدرضا رحیمی به وکالت از وی بر اساس ماده 698 قانون مجازات اسلامی از سایت خبری «انتخاب» و علی مطهری نماینده تهران در مجلس به دلیل نشر اکاذیب شکایت کرده است.
او می گوید که علاوه بر این شکایات، از روزنامه ایران (ارگان رسمی دولت) نیز به دلیل آنکه روز چهارشنبه گذشته در صفحه اول خود احضار رحیمی را تأیید کرده بود، شکایت خواهد کرد.
نادری تأکید کرد: آنچه آقای اژه‌ای اعلام کرد ناظر بر شرایط و شایعات روز بود که تصریح می کرد در مدت اخیر (بعد از پایان عمر دولت احمدی‌نژاد)، رحیمی نه‌تنها بازداشت که حتی برای تحقیقات، احضار هم نشده و کاش ایشان زمان تحقیقات را هم اعلام می کرد.
وی یادآور شد: تحقیقات از آقای رحیمی درباره پرونده بیمه و ادعاهای مطرح شده در این زمینه، بیش از یک‌ سال قبل صورت گرفته که منجر به تفهیم اتهام و صدور کیفرخواست نشد.
تشکیل کمیته ویژه برای برخورد با باندهای سودجو/ تعامل دولت و مجلس برای تحقق حماسه اقتصادی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر لزوم برخورد با باندهای سودجو تاکید و پیشنهاد کرد دولت کمیته‌های ویژه‌ای برای پیگیری برهم‌زنندگان نظم اقتصادی کشور تشکیل دهد.
ابراهیم نکو نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خلق حماسه سیاسی در انتخابات 24 خردادماه، بر لزوم تلاش قوای سه‌گانه و سایر دستگاه‌های کشور برای تحقق حماسه اقتصادی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه دولت بایستی برای تحقق قوانین گام‌های اساسی بردارد، تصریح کرد: دولت یازدهم با توجه به شرایط فعلی کشور و مشکلات موجود در اقتصاد باید برای حل مشکلات بکوشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برخورد قاطعانه با باندهای سودجو را از اولویت‌هایی دانست که بایستی دولت جدید در دستور کار قرار دهد و در همین زمینه پیشنهاد کرد که دولت کمیته‌های ویژه‌ای برای پیگیری برهم‌زنندگان نظم اقتصادی کشور تشکیل دهد.
نکو شناسایی موانع تولید داخلی را یکی دیگر از راهکارهایی دانست که بایستی در اولویت دولت قرار گیرد و افزود: در این آسیب‌شناسی بایستی سدها و موانع محکمی که در کشور مانع رونق تولید است، شناسایی و از میان برداشته شود.
لاریجانی 3 مصوبه دیگر دولت دهم را مغایر قانون اعلام کرد
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی 3 نامه جداگانه به رئیس‌جمهور، 3 مصبوبه دولت دهم را مغایر با قانون اعلام کرد
بعید است فراکسیون اعتدال تشکیل شود/مجلس با دولت همکاری می‌کند
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعید است با وجود فراکسیون رهروان و فراکسیون اصولگرایان که بنای تعامل با دولت دارند، فراکسیون دیگری در مجلس تشکیل شود، گفت: دولت می‌تواند با فراکسیون‌های فعلی مجلس کار خودش را دنبال کند.
محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران در مجلس شورای با بیان اینکه خبر دقیقی از تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس ندارم، گفت: بعید می‌دانم با وجود فراکسیون رهروان و فراکسیون اصولگرایان، فراکسیون دیگری در مجلس تشکیل شود.
وی افزود: فراکسیون اصولگرایان و رهروان علی‌رغم اختلاف‌نظرهایی که ممکن است با یکدیگر داشته باشد، در بحث کلان، هماهنگی های خوبی با یکدیگر دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دولت می‌تواند با فراکسیون‌های فعلی مجلس به خوبی کار کند، اظهار داشت: موضع مجلس، همکاری با دولت است.
بررسی 33 پرونده در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان
عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس با بیان اینکه این هیئت جلسات مرتبی برای رسیدگی به رفتار نمایندگان دارد، گفت: تاکنون 33 مورد پرونده در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مورد بررسی قرار گرفته است.
عوض حیدرپور عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با بیان اینکه این هیئت جلسات مرتبی برای رسیدگی به رفتار نمایندگان دارد، گفت: از مجلس نهم تاکنون 33 مورد پرونده در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: جلسه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان، بعد از آغاز فعالیت مجلس مجددا برگزار خواهد شد و مواردی که در دست بررسی است، پیگیری خواهد شد.
پایان پیام/

 

کد خبر 293963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha