به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام مجتبی ملکی امروز (28 شهریور) در جلسه ستاد همکاریها با حضور مدیر حوزههای علمیه و سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: اقدامات خاصی انجام شده که یکی از آنها تربیت مبلغین برای ورود به مدارس است که تلاشهایی صورت گرفته است.
وی بیان داشت: این مبلغین میتوانند در گسترش مسائل دینی و اعتقادی و همچنین اخلاقی در مدارس تاثیرگذار بوده و نقش موثری در تقویت آموزههای دینی داشته باشند.
دبیر ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش گفت: نمایه اجرایی سند تحول توسط این ستاد تدوین که به صورت کامل ارائه شده است.
حجتالاسلام ملکی عنوان داشت: 53 مورد برنامه برای همکاری بیشتر میان حوزه و آموزش و پرورش وجود دارد و بیش از 51 درصد از سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز در زمینه همکاریها است.
وی با اشاره به راهاندازی و فعالیت دانشگاه فرهنگیان گفت: در این دانشگاه هم که هدف اصلی آن تربیت نیروهای مومن و خلاق در عرصه تعلیم و تربیت است، بر همکاری هر چه بیشتر حوزهها تاکید شده است.
دبیر ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به نقش بارز همکاریها و فعالیتهای این ستاد گفت: طبق یک نیازسنجی از معاونتها و سازمان های آموزش و پرورش در تلاش هستیم تا تمامی مسائل را بررسی و به این نیازها پاسخ دهیم.
حجتالاسلام ملکی با بیان اینکه متاسفانه ما مشکل اعتباری داریم عنوان داشت: سال گذشته تنها 10 درصد بودجه این ستاد تخصیص داده شد که مشکلات بسیاری را برای ما به همراه داشت.
وی افزود: همچنین در سال جاری هم که شش ماه از سال میگذرد با وجود اینکه ردیف بودجه مستقل برای ستاد همکاریها تعریف شده، اما متاسفانه هیچ مبلغی تخصیص نیافته است.
پایان پیام/
نظر شما