خبرگزاری شبستان// سنندج
دین اسلام فرد را به احیاء برنامه های جمعی و دوری از انزوا سوق می دهد و مساجد نه تنها محلی برای عبادت است بلکه مکانی است که باید در آن فعالیت های فرهنگی و هنری انجام شود.
غنی سازی بهینه اوقات فراغت شاخصی مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی و استحکام ساختار تربیتی جامعه است، بنابراین بهرهبرداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیتها و توسعه فکری رهنمون میکند.
تقویت بنیه دینی، سوق دادن جوانان به عرصه های دینی و نهادینه کردن ارزش های نظام از مهم ترین اهدافی که در راستای غنی سازی اوقات فراغت در کانون های فرهنگی و هنری مساجد دنبال می شود.
مهمترین رویکرد طرح اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری مساجد تربیتمحور است که در این طرح کانونهای فرهنگی هنری مساجد با استفاده از دورههای مختلف آموزشی و تفریحی، فعالیتهای تربیتی خود را جهت اعتلای فرهنگی مخاطبان بهکار میگیرند.
برنامه های اوقات فراغت کانونهای مساجد به گونهای است که علاوه بر تقویت معارف دینی در مخاطبان، زمینه ساز آشنایی مخاطبان با علوم روز و در نهایت توانمندسازی اهالی مسجد و نوجوانان در رشته های مختلف می شود.
297 پایگاه اوقات فراغت با ظرفیت 15 هزار نفر در کردستان رنگ معنویت گرفت و علاقه مندان به علم آموزی در جوار مساجد در 594 کلاس آموزشی شرکت کردند.
کانونهای فرهنگی هنری مسجد نیز در این میان تلاش دارند که با اجرای برنامههای مختلف ضمن پاسخگویی به نیازهای سلایق مختلف در برنامههای اوقات فراغت، زمانی را برای ارتقای اطلاعات عمومی دانشآموزان و همه مقاطع سنی اختصاص دهند و در این زمینه برنامههای مختلفی را پیشبینی میکنند.
برگزاری برنامههای آموزشی، برگزاری ویژهبرنامههای مختلف در ماه مبارک رمضان، کلاس های تفسیر کوتاه، کلاس های طرح 1447، اردوهای زیارتی و آموزشی مشهد مقدس و برپایی نشست های و محافل قرآنی بخشی از برنامههایی بود که تابستان امسال در ایام اوقات فراغت در کانون های مساجد کردستان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما