به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حبیب الله آسوده، مدیرکل کمیته امداد مشهد عصر روز گذشته(31شهریور) در نشست خبری نظام آموزش نوین با شیوه استاد، شاگردی در ادارهکل آموزش فنی و حرفهای خراسانرضوی با اشاره به شرایط کارگاههای استاد شاگردی اظهار داشت: استانداردهایی که در کارگاههای آموزشی استاد شاگردی به کار میرود دو برابر کارگاههای معمولی است و کارآموزان پس از یادگیری کامل گواهی آن رشته را اخذ میکنند.
وی افزود: دستورالعمل استاد شاگردی با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغالزایی مطابق با فناوریهای روز و استمرار و تثبیت مشاغل موجود و مورد نیاز جامعه بهویژه مشاغل خانگی و سنتی با استفاده از ظرفیت بخشهای غیر دولتی و توسعه آموزشهای مهارتی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر کمیته امداد مشهد تصریح کرد: طبق دستورالعمل وزارتخانه، در طول دوره آموزشی شاگرد به عنوان کارگر فعلی کارگاه محسوب نمیشود.
آسوده با اشاره به اهداف نظام استاد شاگردی اظهار داشت:از مهمترین اهداف این طرح کسب تجربه و آشنایی با محیط کار واقعی، آمادهسازی شاگرد برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، ارتقای توانمندیهای حرفهای معطوف به نیازهای بازار کار، ایجاد انگیزه و رشد خودباوری جوانان، هماهنگ کردن آموزشهای فنی و حرفهای و به روز کردن این آموزشها مطابق با نیاز بازار کار است.
وی با بیان اینکه هماکنون در مشهد هزار نفر به شیوه استاد شاگردی آموزش دیدهاند، گفت: افرادی که زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند پس از آموزش با هماهنگی بانکهای عامل وام 20 میلیون تومانی دریافت میکنند.
بنا به گزارش شبستان در ادامه این نشست محمد قوامی، مدیرکل تامین اجتماعی خراسانرضوی گفت: در حوزه تامین اجتماعی آموزشهایی پیشبینی شده که افراد علاقهمند 15 تا 18 سال به مدت یک سال آموزش بینند.
قوامی تصریح کرد: در دو سالی که فرد در کارگاه، آموزشهای لازم را فرا میگیرد تامین اجتماعی اقدام به بیمه حوادث میکند و بعد از اینکه فرد به ایجاد اشتغال پرداخت سازمان تامین اجتماعی بیمه کارگری تامین اجتماعی را انجام می دهد.
پایان پیام/
نظر شما