به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، ابراهیم حسن بیگی، رییس عالی دانشگاه دفاع ملی در مراسم آغاز سال تحصیلی این دانشگاه در مورد عملکرد دانشگاه عالی دفاعی گفت: تبیین تدابیر فرمایشات و رهنمودهای رهبری در آموزشها پژوهشها و مطالعات، رصد و تغییر رخدادها و تحولات علمی با برگزاری نشست های تخصصی و بهره گیری از نتایج آن، بازبینی سرفصل ها و زیرفصل های کلی واحدهای درسی آموزشی و نوسازی و بابینی مستمر در الگوها و مدلهای آموزشی و پژوهشی از جمله عملکردهای این دانشگاه است.
وی توسعه پژوهشهای راهبردی ارتقا قابلیت های علمی و پژوهشی دانشگاه از جمله طرح کلان حکومتی الگو، طراحی و راه اندازی رشته ها و گرایشهای راهبردی جدید براساس نیازمندیهای سطوح مختلف، استفاده از الگوهای نوین در آموزش و پژوهش، تاسیس موسسه دانش بنیان با هدف پیاده سازی و اجرای راهبردهای تدوین شده براساس راهبردی کشور و توسعه مجلات علمی و پژوهشی از یک نشریه به 5 نشریه از جمله دستاوردهای دیگر این دانشگاه برشمرد.
وی با اشاره به همایش دفاع ملی و دفاع همه جانبه در سال گذشته خاطرنشان کرد: در این همایش بعد از بررسی 776 چکیده مقاله ارسالی، 408 مقاله دریافتی اعلام شد که پس از ارزیابی تعداد 61 مقاله به عنوان مقالات برگزیده به 11 نشست تخصصی ارایه شد.
وی گفت: از جمع بندهای همایش با هدف تبیین ادبیات دفاع ملی، دفاع همه جانبه با رویکرد اسلامی ایرانی مجموعه ای در قالب 14 عنوان کتاب و 6 فصل نامه علمی منتشر شد و نمایشگاهی با حضور 16 دانشگاه و پژوهشکده در محل همایش برپا شد.
ابراهیم بیگی اظهار کرد: در سال تحصیلی 92 و 93، 497 نفر از سازمان های لشکری و کشوری برای پذیرش دانشجو ثبت نام شدند که بعد از برگزاری آزمون کتبی ورودی به صورت متمرکز و تحت نظارت سازمان سنجش در سال 92 حائزین شرایط برای مصاحبه دعوت شدند و پس از مصاحبه و جمع بندی و رتبه بندهای نهایی تعداد 121 نفر متناسب با ظرفیت رشته و گرایش تحصیلی پذیرفته شدند.
ابراهیم بیگی اظهار کرد: این دانشگاه با بهره گیری از بیش از 500 استاد با نگرش راهبردی و دلمشغولی های دینی و ملی در کار جمعی و ظرفیت ساز خلاءهای راهبردی و دانشی کشور را هدف قرار داده است.
وی گفت: در دوره گذشته این دانشگاه موفق به طراحی و اجرای اولین کلان پروژه ملی در علوم انسانی تحت عنوان کلانتر نظام حکومتی الگو شد که این طرح به تصویب شورای عالی عطف رسیده و در قالب آن 125 رساله پروژه و طرح تحقیقاتی تاکنون آغاز شده و بیش از 400 نفر استاد و محقق راهبردی تا پایان این طرح به عنوان همکار و محقق آن را یاری می کنند.
وی با اشاره به اولین همایش نقش راهبردی دانشگاهها و حوزه های علمیه در تحول هندسه قدرت جهانی خاطرنشان کرد: این همایش در سال 91 با مشارکت دانشگاهها و حوزه های علمیه در محل دانشگاه عالی دفاع ملی با حضور اساتید و نخبگان برجسته کشور برگزار شد و محصولات این همایش در غرفه دانشگاه ارایه گردید دومین همایش نیز در سال جاری تدارک دیده شده است و در ماههای پایان سال برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما