حجتالاسلام سید صادق حسینی اشکوری رئیس مجمع ذخایراسلامی امروز در گفتگو با خبرنگار شیستان در قم، با اشاره به برگزاری همایش میراث مشترک ایران و هند اظهار کرد:نخستین همایش میراث مشترک ایران و هند چهارم مهر ماه همزمان با هفته گردشگری در دانشگاه مفید قم برگزار میشود.
وی افزود: این همایش نخستین تجربه و تحول جدید است که از سوی مجمع ذخایر اسلامی و موسسه تاریخ و فرهنگ برگزار شده و 19 مرکز علمی و فرهنگی ، دو موزه و کتابخانه در برگزاری همایش میراث مشترک ایران و هند همکاری دارند.
رئیس مجمع ذخایراسلامی ادامه داد: فعالیت این همایش از هفت ماه گذشته آغاز شده و تا کنون 200 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
حجت الاسلام حسینی اشکوری با اشاره به برگزاری این همایش در دو نوبت صبح و عصر تصریح کرد: یکی از ویژگی های بارز این همایش برگزاری 100 سخنرانی در 6 تالار به صورت همزمان با موضوعات و حوزه های مختلف می باشد.
وی اظهار داشت: نامگذاری تالارهای برگزاری همایش نیز به نام شاعران بزرگ و نامی ایران و هند از جمله بیدل، اقبال، حافظ، سعدی، تاگور و ساعد صورت گرفته است.
نامگذاری پنل های برگزاری همایش به نام شاعران بزرگ ایران و هند
رئیس مجمع ذخایراسلامی با بیان اینکه استان قم میزبان 30 میهمان از کشورهای هند، پاکستان، روسیه و ژاپن در این همایش می باشد اذعان کرد: علاوه بر میهمانان خارجی برخی ازفرهیختگان ایرانی ساکن در کشورهای سوئیس، آلمان و آمریکا و ...از مهمانان این همایش خواهند بود.
حجت السلام حسینی اشکوری یادآور شد: 6 تالاری که پنلهای سخنرانی در آن برگزار میشود به نامهای بیدل، اقبال، حافظ، سعدی، تاگور و ساعد نامگذاری شده است.
وی اظهار کرد: همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاهی با 22 غرفه از جمله غرفه مجمع ذخایر اسلامی، موسسه تاریخ علم و فرهنگ، بنیاد ایران شناسی، خانه هنرمندان، دانشگاه ادیان و مذاهب و... برگزار می شود.
رئیس مجمع ذخایر اسلامی در ادامه با اشاره به تنوع مقالات ارائه شده در این همایش گفت: وجود دو سالن مترجم همزمان ، پنل های تخصصی زبان اردو ، ثبت این همایش توسط 20 دوربین با حضور30 خبرنگار، پخش همایش از شبکه بین المللی سحر و رادیو معارف با توجه به مشترکات ایران و هند از دیگر ویژگی های این همایش می باشد.
حجت الاسلامک حسینی گفت: با توجه به اینکه استان قم دارای پتانسیل و ویژگی های مهمی می باشد برگزاری این همایش فرصت و تلنگری است برای نشان دادن ظرفیتهای قم در عرصههای مختلف علمی و فرهنگی و امید است بتوانیم با حضور 500 مهمان از خارج استان قم زمینه مناسب را جهت معرفی فرهنگ قم ایجاد واز فرصت بدست آمده نهایت استفاده راداشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما