هادی فیض منش در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: پرداختن به موسیقی ملی در راستای تقویت فرھنگ ایرانی برای ترغیب جوانان و نیز بالا بردن امید به زندگی، شادی و نشاط آنھا کارگشا خواھد بود.
وی افزود: موسیقی ملی پیوندھا را زیاد می کند ھمانطور که نماز جمعه و عبادت ھای جمعی باعث عمیق شدن پیوندھا می شود.
وی با بیان اینکه از زمان ھای بسیار دور تا امروز، موسیقی بخشی جدا نشدنی از زندگی انسان بوده و ھست، اظهار داشت: چه آن زمان که انسان ھای اولیه با ساده ترین ابزارھا، صداھایی را برای کاربردھای مختلف ایجاد می کردند و چه امروز که موسیقی در سبک ھای مختلف و با سازھای گوناگون مکانیکی و الکترونیکی نواخته می شود، موسیقی بخشی جدانشدنی از زندگی انسان است.
فیض منش در ادامه گفت: آغاز زندگی انسان ھمراه با شنیدن موسیقی است به طوری که جنین و نوزاد با شنیدن صدای تنفس و ضربان قلب مادر آرامش می گیرد و ھمچنین در طبیعت نیز انسان با نغمه ھای اطراف خود مأنوس است.
وی افزود: انسان ھا با توجه به خلق و خو و سلیقه خود، موسیقی ھای مختلفی را می پسندند، ھمین ھم باعث به وجود آمدن صدھا سبک مختلف در دنیای موسیقی شده است اما فارغ از سبک ھای مختلف و سازھای گوناگون، ھمه انسان ھا موسیقی را که به آنھا آرامش بدھد دوست دارند.
وی بیان کرد: موسیقی می تواند باعث کاھش اضطراب و استرس، اختلالات روانی، افسردگی و بسیاری دیگر از آسیب ھای اجتماعی در اقشار مختلف بویژه جوانان شود.
فیض منش اظهار داشت: نسل جوان می توانند با انتخاب موسیقی ھای اصیل و ایرانی در کنار ایجاد شادابی و امید و موفقیت در زندگی روزمره خود باعث کاھش بسیاری از آسیب ھا و بزھکاری ھای اجتماعی شوند.
پایان پیام/
نظر شما