فرماندهی که ادعای فرماندهی نداشت

"صیاد" در حشر و نشر با سربازان خود هرگز حالت غرور به خود نمی گرفت و همین امر باعث شده بود تا در میان همگان محبوب و دوست داشتنی باشد.

امیر سرتیپ دوم بازنشسته علی رزم یار، یار دیرین و همرزم سپهبد علی صیاد شیرازی در مورد سابقه آشنایی اش با آن شهید والامقام به خبرنگار شبستان در کرمان، گفت: در یکی از سحرهای ماه رمضان در سال 45 هجری شمسی که برای صرف سحری به سالن غذاخوری دانشکده افسری (دانشگاه امام علی فعلی) رفتم با ایشان آشنا شدم.

 

وی ادامه داد: در این دیدار که شهید کلاهدوز و اقارب پرست حضور داشتند، شهید آقا پرست دعای سحری را قرائت کرد که شهید صیاد از آن بسیار لذت برد.

 

یار دیرین شهید صیاد شیرازی در مورد فعالیت های قبل از انقلاب، بیان کرد: در آن زمان فعالیت های خاص ضد حکومتی نداشتیم؛ ضمن اینکه درکنار فعالیت ها و جلسات مذهبی که با حضور شهیدان صیاد شیرازی، کلاهدوز اقارب پرست و جمعی از مومنین و استادان برگزار می شد، نارضایتی های خود از حکومت وقت را در این جلسات خصوصی مطرح می کردیم.

 

وی با اشاره به نقش آفرینی شهید صیاد شیرازی در دوران دفاع مقدس از ایشان به عنوان افسری شریف، باوفا، مومن، شجاع و امیری بزرگ و دلاور که در دنیا مطرح بود یاد کرد و گفت: خداوند این ویژگی و سعادت را به صیاد عنایت کرده بود تا سرآمد همرزمان باشد.

 

امیر بازنشسته ارتش، با اشاره به مسئولیت های صیاد شیرازی در دوران دفاع و فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی توسط ایشان، خاطرنشان کرد: صیاد با اینکه طراح بسیاری از عملیات ها بود، هرگز ادعای فرماندهی نداشت.

 

وی بیان کرد: صیاد شیرازی در حشر و نشر با زیردستان و سربازان خود هیچگاه حالت تکبر به خود نمی گرفت و همین خصائص باعث شده بود تا برای دیگران شخصیتی دوست داشتنی باشد.

 

رزم یار با عنوان اینکه پیروزی در جنگ آرمان صیاد بود، افزود: صیاد فرماندهان را خودش انتخاب می کرد، عملیات ها را به خوبی اداره می کرد و تاریخ ساز و سازنده بود.

 

وی در لابلای خاطراتش از امیر دادبین، فرمانده قرارگاه شمال غرب در سقز و کردستان پس از قبول قطعنامه 598 نیز یاد کرد و گفت: امیر دادبین و امیر سپهبد شیرازی دارای صفات، ایدئلوژی و اخلاق مشترک بودند و پس از صیاد هم ایشان فرمانده نزاجا شد.

 

این فعال دوران دفاع مقدس که در سال 60 در شاوریه- سخت ترین منطقه عملیاتی دزفول- و عملیات فتح المبین، والفجریک، سه و مقدماتی، محرم، بیت المقدس و طریق القدس  و نیز به مدت 105 ماه در عملیات آفندی و پدافندی در مناطق جنوب غرب و شمال غرب حضور داشته است، گفت: آخرین بار در عملیات مرصاد با صیاد شیرازی در کنار هم بودیم.

 

وی با یاد آوری خاطرات حضور در کنار صیاد شیرازی و هم درس بودن با ایشان، گفت: دشمن با شهادت صیاد به کشور و نظام و انقلاب ضربه زد تا نخبگانی مانند او را از صحنه خارج کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 29777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • محسن ضيغمي IR ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
    3 0
    خداوند انشاا... ايشان را با اولياا... در قيامت مهشور نمايد ودرجات شهيد بزرگوار صياد شيرازي رامتعالي نمايد
  • لیلی رزم یار IR ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
    3 0
    به راستی خاطرات چقدر عجیبند گاهی گریه می کنیم به یاد روزهایی که با هم می خندیدیم . پدر عزیز تر از جانم خاطرات قشنگت هیچگاه کهنه نمی شود .یادت را به شمع دانی ها پیوند زده ام همیشه سبزی همیشه پر گُل گلدانی از یادت بر طاقچه ذهنم است .یادت گرامی روحت شاد. برای شادی روح پدران خفته در آغوش خاک فاتحه وصلوات.