اثر زبان از بمب اتم نیز بالاتر است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام والمسلمین زرگر با اشاره به نظر مقام معظم رهبری در رابطه با اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت: اثر زبان و تذکر لسانی از بمب اتم نیز بالاتر است.

حجت‌الاسلام سیداحمد زرگر، دبیر ستاد مرکزی احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور که همراه با شورای معاونین این ستاد در خبرگزاری شبستان حضور یافته بود در گفت‌وگو با خبرنگار معارف این خبرگزاری تصریح کرد: مقام معظم رهبری در دیداری که با رییس و معاونین و اعضای ستاد مرکزی احیای امر به معروف و نهی از منکر داشتند فرمودند وظیفه شما آن است که این فریضه را در جامعه احیا کنید تا مردم آنچه را که در این زمینه بر آنها واجب است یعنی گفتن و رفتن انجام دهند. اثر زبان از بمب اتم نیز بالاتر است به این معناست که گفتن و به زبان آوردن حتی آمریکا را نیز به زانو درمی‌آورد.

حجت‌الاسلام زرگر تصریح کرد: مقام معظم رهبری در جای دیگری خطاب به جوانان فرموده‌اند جوانان جامعه ما تصور می‌کنند هنگامی که سخن از امر به معروف و نهی از منکر است به این معناست که باید هر فرد آمر به معروفی حربه‌ای در دست داشته باشد تا بتواند اعمال قدرت کند اما این‌طور نیست، این کار وظیفه دولت است، وظیفه مردم تنها تذکر لسانی است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به عوامل مؤثر در اجرای صحیح این فریضه گفت: مشکلی که در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که شاید در سایر فرایض به چشم نمی‌آید آن است که در امر به معروف ما به دنبال ایجاد زمینه تعامل بین دو انسان هستیم و این کار دشواری است. هنگامی که فردی را به خواندن نماز دعوت می‌کنیم اگر سخن ما را نپذیرفت الزام او به خواندن نماز وظیفه ما نیست بلکه در برابر خدا باید پاسخگو باشد، بنابراین در امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ما تنها گفتن و عبور کردن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نحوه گفتن، زمان، مکان، شرایط و حتی خصوصیات فرد آمر به معروف و ناهی از منکر در این موضوع تأثیرگذار است، شرایط بسیاری را باید در نظر گرفت تا این گفتن و تذکر لسانی حالتی دلنشین داشته باشد و فرد مقابل عکس‌العمل منفی نشان ندهد.

حجت‌الاسلام زرگر با بیان اینکه موضوع نقدپذیری در جامعه ما ضعیف است، تصریح کرد: شرایط نقد، شرایط فرد نقدکننده و میزان نقدپذیری افراد نیز در موضوع امر به معروف و نهی از منکر باید مورد توجه قرار بگیرد. مسئله نقدپذیری در جامعه ما مسئله حساسی است که باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود چرا که مردم ما در مقابل کوچک‌ترین نقدی واکنش نشان می‌دهند، بنابراین نقدپذیری می‌بایست تبدیل به فرهنگ عمومی در جامعه ما شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 297980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha