اصغر طاهرزاده، استاد حوزه و دانشگاه در حاشیه نشست تخصصی «زن دیندار در نسبتی جدید با عالم و آدم» به خبر نگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: فرهنگ و روح مدرنیته عالم جدیدی برای ما پیش آورد، در این ظلمات همه چیز گم و ویران شد و خانوادههای تک نفری پدید آمد، البته این مسائل خود پشتوانههای فکری و فرهنگی بسیاری دارد که اگر شناخته و تحلیل نشود، نمیتوانیم به درستی با آن مواجه شویم.
طاهرزاده با اشاره به اینکه ما میخواهیم در تاریخی، ماوراء تاریخی که مدرنیته جلوی ما گذاشته حرکت کنیم، افزود: عدهای میگویند ما انقلاب کردیم که کشوری پیشرفته و مسلمان باشیم و برخی هم معتقدند ما میخواهیم یک کشور مسلمان شیعه باشیم و در نهایت عدهای هم میگویند ما بناست یک تمدن نوینی بسازیم که در ازای ظهور این تمدنی که زمین را به عالم بالا وصل میکند بشریت را از تمدن مدرنیته نجات دهد اما تنها با این نگاه سوم است که میتوانیم از معضلات خود نجات یابید.
طاهر زاده با بیان اینکه فعال فرهنگی که میخواهد کار فرهنگی و فکری انجام دهد باید پدیدههایی که سبب گم شدن هویت زنان شده است را بیابد، تصریح کرد: پیدا کردن راه حل برای این امور خیلی هم ساده نیست و اگر آن را ساده پنداشتید نمیتوانید در این مسیر ادامه دهید و کم میآورید.
وی با بیان اینکه گاهی ما به جای اینکه در آراء خود تجدیدنظر کنیم و راهی را که به مقصد میرسد پیدا کنیم بر گذشته خودمان اصرار می کنیم، تصریح کرد: مشکل امروز ما به خصوص در مورد افراد فعال فرهنگی این است که در مواجهه با معضلات به اموری فکر میکنند که مانع حرکت و پیشرفت است.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: دیدگاه ما نسبت به زنان انقلاب و حیاتی که باید پیدا کنند معنا و جهت مناسب پیدا میکند و اگر این روحیه ایجاد و به سرعت رشد کند، موثر خواهد بود برای این مسئله باید افق را دید بنابراین هنر شما به عنوان یک زن این است که در دل یک سنت، حادثهها را ببینید.
وی با اشاره به اینکه زنان را یکی از مسائل مهم کشور دانست که نباید آن را ساده گرفت، تصریح کرد: باید برای چگونگی حل مسائل زنان و درمان آن بیندیشیم و جایی از تاریخ خود را به این موضوع اختصاص دهیم چرا که در این صورت بسیاری از مسائل شکل دیگری پیدا میکند.
پایان پیام/
نظر شما