به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ اسماعیل عالی زاد، دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، برگزاری جشنواره های تئاتر در شهرستان های کشور را زمینه ساز جریانی پویاتر و کیفی در تئاتر فجر دانست.
وی با اعتقاد به اینکه تئاتر باید مسیر اصلی و عمومی خودش را متناسب با نیاز مخاطبانش و اجراهای عموم طی کند، اظهارداشت: جشنواره های استانی، منطقه ای و حتی فجر تعیین کننده خط مشی تئاتر به مفهوم عام آن نیستند و نباید باشند بلکه باید از اتفاق های روز در عرصه تئاتر بهره بگیرند و تحول آفرین باشند.
عالی زاد، همچنین با عنوان اینکه جشنواره تئاتر فجر تنها خلق آفرینش جدید برای جشنواره نیست، تصریح کرد: تئاتر باید بروز و ظهور تلاش ها را در طول سال دربر داشته باشد و آفرینش های هنری برای زمانی طولانی را تجلی بخشد.
دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر تأکید کرد: جشنواره ها نباید تعیین کننده خط مشی تئاتر باشند بلکه اهدافشان باید تجلی و باز نمود هنر تئاتر ایرانی در مقیاس بین المللی باشد.
وی خاطر نشان کرد: روز آمدی و ارتقاء کیفیت و مشارکت بیشتر مخاطبان در عرصه تئاتر باید مدنظر قرار بگیرد و امروزه بسیاری به این مقوله دردنیای هنر دست پیدا کرده اند که البته در کشور ما نیز می بایست آن را ترویج و توسعه دهیم.
به گزارش ستاد خبری هشتمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی؛ عالی زاد، در تکمیل و تأکید مطالب قبل اعلام کرد: برای هرچه کیفی و پویاتر کردن جشنواره تئاتر فجر و هنرمندان، در بخش مرور تئاتر در این جشنواره را در نظر گرفتیم.
گفتنی است؛ در هشتمین جشنواره تئاتر فجر استانی در خراسان شمالی که 16 مهرماه در بجنورد آغاز به کار می کند، 10 اثر نمایشی با هم رقابت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما