حیات و ممات صیاد شیرازی مصداق حیات و ممات آل محمد(ص) است

فرمانده لشگر77 ثامن الائمه، با اشاره به برقرار بودن ارتباط مستمر صیاد شیرازی با روحانیت در طول هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن، گفت: حیات و ممات صیاد شیرازی مصداق حیات و ممات آل محمد(ص) است.

 

 محمد کاظم تارخ، فرمانده لشگر77ثامن الائمه مشهد، با بیان اینکه فعالیت های شهید صیاد شیرازی خالصانه و بی بدیل بود، به خبرنگار شبستان گفت: حیات و ممات صیاد شیرازی مصداق حیات و ممات آل محمد(ص) است.

 

وی با اشاره به برقرار بودن ارتباط مستمر صیاد شیرازی با روحانیت درطول هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن، گفت: شهید صیاد شیرازی برای تعصبات، ساختارها و سازمان ها به دنبال ایجاد وحدت و تشکیل نیروهای مسلح و لشکر الهی بود به گونه ای که در هر جایی که حضور پیدا می کرد همه او را از خودشان می دانستند. 

امیرسرتیپ تارخ، افزود: کارهایی که صیاد شیرازی در جبهه های حق علیه باطل و در عملیات های گوناگون انجام داد بی نظیر بود، تا جائیکه منجرشدن عملیات بیت المقدس به آزادی خرمشهر یک نمونه از برنامه ریزی و نقشه های این شهید بزگوار بود.

 وی ولایت مداری، ایستادگی در برابر سختی ها، پایداری و سرسختی بر روی اعتقادات و ارزش های اسلامی و مطیع بودن به فرمایشات امام و مقام معظم رهبری را از خصوصیات بارز شهید صیاد شیرازی برشمرد و گفت: چنین شخصیتی پیوسته مورد کینه و بغض دشمنان قرار می گیرد و دشمن را برنمی تابد و کمر برای به شهادت رساندن این مردان بزرگ می بندند.

 فرمانده لشکر 77 ثامن الائمه (ع) صیاد شیرازی، را قهرمان ملی عنوان کرد و اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی در جوانی بندگی را خوب آموخت و فکور بودن، امین و امانت دار بودن و متین بودن از ویژگی های شاخص این افسر فداکار اسلام است که پیوسته مورد احترام است.

پایان پیام/

 

کد خبر 29881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha