هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: زیربنا و زیرساخت هر کار فرهنگی هنری، آموزش سواد به بیسوادان و کمسوادان جامعه است.
وی افزود: طبق این تفاهم نامه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان با همکاری نهضت سوادآموزی در حوزه علمآموزی به بیسوادان و کمسوادان جامعه فعالانه مشارکت میکنند.
وی به آمار بیسوادن در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: قریب به 10 میلیون بی سواد در سطح کشور داریم و 40 میلیون نفر از افراد جامعه هم زیر دیپلم هستند.
فیض منش با تاکید بر اینکه سوادآموزی و ریشه کن کردن بی سوادی وظیفه همگانی و رسالت اصلی دستگاه های فرهنگی است، گفت: برای تحقق این امر تفاهم نامه ای بین کانون های فرهنگی و هنری مساجد و آموزش و پرورش منعقد شده است تا از طریق ظرفیت های این کانون ها برای از بین بردن بی سواد در جامعه اقدام شود.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد همدان در ادامه بیان کرد: براساس این تفاهم نامه اگر یک فرد بی سواد در سنین بین 10 تا 49 ساله توسط مجموعه کانون مساجد باسواد شود؛ آموزش و پرورش هزینه آن را پرداخت می کند.
فیض منش بیان کرد: قالب آسیب های اجتماعی ریشه در کم سوادی و بی سوادی افراد دارد به همین منظور برای کاهش این نوع آسیب ها باید موضوع نهضت سوادآموزی که امام خمینی(ره) نسبت به آن تاکید بسیاری داشتند، جزء اولویت ها قرار گیرد.
وی نقش مساجد را در میان آحاد جامعه مهم دانست و گفت: مساجد در بین مردم به عنوان پایگاههای مستحکم آموزشی فرهنگی به شمار میروند و در جامعه از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار هستند.
وی افزود: در راستای اجرای تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر تعامل دستگاههای علمی فرهنگی و دینی کشور در اجرای برنامههای سوادآموزی و همچنین لزوم به صفر رساندن بیسوادی در گروه سنی بین 10 الی 49 سال تا پایان برنامه پنجم توسعه، این تفاهمنامه امضا شده است.
فیضمنش در پایان هدف از انعقاد این تفاهمنامه را توسعه و تقویت فرهنگ کسب علم و دانش، حضور در کلاسهای سوادآموزی، اجرای تحکیم سواد در گروههای سنی بین 10 الی 49 سال عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما