به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین اسکندری مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق در دیدار با محمود اشتری قائم مقام معاونت سیمای سازمان صدا و سیما، مسئله عراق موضوع اساسی دانست و خاطر نشان کرد آینده ایران و عراق به هم گره خورده است. اگر این دو کشور نزدیک شوند، وزن ژئوپولیتیک دو کشور نیز افزایش می یابد.
وی در ادامه افزود: هر دو کشور مسلمان و شیعه هستند، 850 کیلومتر مرز مشترک دارند، مشترکات مذهبی همچون ارادت به اهل بیت و ... دارند.
مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عتبات با اشاره به 400 سال تلاش استعمارگران برای ایجاد اختلاف قومی و مذهبی و جدا کردن این دو کشور، به ویژه تفرقه افکنی و تقویت اختلافات که در زمان صدام به اوج خود رسید خاطرنشان کرد: با توجه به اشتراکات دینی، مذهبی و فرهنگی و خصوصا ارادتی که هر دو کشور به اهل بیت دارند، تمایل به سفر بین کشورها بسیار زیاد شده است و الان فرصت بسیار مناسبی است که این دو کشور هر چه بیشتر به هم نزدیک شوند.
حجت اسلام والمسلمین اسکندری آمار زائران عراقی ورودی به ایران در سال 90، را هشتصد و پنجاه هزار زائر اعلام کرد و گفت این آمار در ماههای پایانی سال 91 به یک میلیون و دویست هزار زائر رسیده و پیش بینی می شود امسال تعداد زائران عراقی به سه میلیون زائر افزایش پیدا کند که خود بستر بسیار عظیمی برای تعمیق ارزشهای اسلام ناب محمدی (ص) و تبادل فرهنگی می باشد.
وی با اشاره به نقش مثبت سازمان صدا و سیما در انعکاس فرهنگ ناب اسلامی و شیعی خاطرنشان کرد: سازمان صدا و سیما می تواند در جهت افزایش سطح فرهنگ نقش کلیدی ایفا نماید.
مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عتبات با اشاره به تنظیم نامه ای با 15 پیشنهاد عملیاتی خطاب به مهندس ضرغامی، تصریح کرد: ایشان نامه را برای برخی معاونت ها ارسال کرده و دستور تغییراتی دادند؛ دو تیم نیز برای پوشش اخبار و مراسم ها عتبات به کربلا و نجف اعزام شدند که حضورشان بسیار موثر بود بعد از مدتی به کشور بازگشتند.
حجت اسلام والمسلمین اسکندری با اشاره به امنیت مطلوب کربلا و نجف خاطرنشان ساخت: متاسفانه گاهی عموم مردم ایران از اخبار صدا و سیما در ارتباط با بمب گذاری طوری برداشت می کنند که انگار در شهرهای زیارتی نیز نا امنی وجود دارد در حالی که در سه ماهه اخیر و با وجود بمب گذاری های زیادی که در عراق صورت گرفت، حتی یک شهید ایرانی نیز در بین کشته شدگان وجود نداشته است و صدا و سیما باید در اصلاح این برداشت عمومی، اقدام مناسب را در انعکاس خبرها داشته باشد.
وی در پایان خباثت انگلیسی ها و جنایت صدام را در ذهنیت منفی مردم ایران و عراق علیه یکدیگر متذکر شد و پیشنهاد داد صدا و سیما می تواند برای تغییر این نگرش به تولیدات فاخر هنری و نمایشی دست بزند.
در ادامه این جلسه قائم مقام معاونت سیمای سازمان صدا و سیما از فعالیت های مفید بعثه مقام معظم رهبری در عراق تقدیر کرد.
اشتری با اشاره به راه اندازی شبکه زیارت در آینده ای نزدیک خاطرنشان کرد: در این زمینه ظرفیت خوبی داریم و با سازمانها و نهادهایی برای پشتیبانی صحبت کردیم و ان شاالله به زودی این شبکه راه اندازی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به کربلای معلی، وی با اعلام اینکه با ایام حج طبیعتا بیشتر برنامه های صدا و سیما در این ایام به برنامه های حج اختصاص دارد خاطرنشان کرد: پس از این ایام صدا و سیما با تمام توان برای پوشش ایام محرم، اربعین و ... حضور خواهد داشت.
اشتری از دیگر اقدامات سازمان صدا و سیما در این زمینه را راه اندازی سایت های لبیک، زیارت و امام رضا دانست.
قائم مقام معاونت سیمای سازمان صدا و سیما در پایان تصریح کرد: برخی از پیشنهاداتی که در این جلسه مطرح شد نیازمند زمان، تجهیزات، بودجه و امکانات است که شاید ماهها برای تولید آن به زمان نیاز باشد ولی برخی پیشنهادات مانند پخش زنده حرم و مراسمات زوده بازده است که در اسرع وقت انجام خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما