آغاز امامت امام جوادالائمه(ع) درهفت سالگی آزمون شیعیان بود

خبرگزاری شبستان: معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی گفت: آغاز امامت امام جوادالائمه(ع) در هفت سالگی آزمون شیعیان و سایر مردم بود.

حجت الاسلام مرتضی عباسی، معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار شبستان در البرز در خصوص ویژگی های شخصیتی امام جواد الائمه گفت:زندگی امام جوادالائمه(ع) دارای نکات برجسته و قابل توجه ای است، نکته اول اینکه پس از امام رضا(ع) جامعه شیعیان با سختی هایی مواجه بودند، که اصلی ترین آن عدم امنیت بود.

 

به گفته حجت الاسلام عباسی، در دوران خفقان سیاسی زمان حیات امام جواد الائمه(ع) بهترین گزینه برای هدایت مردم و در عین حال مقابله با مامون جلسات پرسش و پاسخ بود.

 

این مسئول ادامه داد: خداوند مبعوث شدن حضرت عیسی(ع) و حضرت یحیی(ع) را در قرآن عنوان کرده است، آنجا که حضرت عیسی(ع)در گهواره از رسالت و کتابی که خداوند در اختیار او قرار داده سخن می گوید.

 

معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری توضیح داد: قابلیت رهبری مردم به سن و سال نیست، بلکه به جایگاه ممتاز و شایسته عقلی و معنوی آنان است، اما مسئله سن و سال امام جوادالائمه(ع) که در سن هفت سالگی به امامت رسیده بودند باعث امتحان شیعیان و بسیاری دیگر از مردم شد.

 

این مسئول با تاکید به این مهم که در عصر امامت امام رضا(ع) این سوال مطرح بود که چگونه انسانی در کودکی به امامت می رسد، توضیح داد: در میان ائمه معصوم(ع) سه امام در خردسالی به امامت رسیدند، امام جواد(ع) در هفت سالگی، امام هادی(ع) در نه سالگی و حضرت مهدی(عج) در پنج سالگی؛ به همین دلیل درعصر امامت امام رضا(ع) به بعد، این سؤال مطرح شد که چگونه انسانی در خردسالی به امامت می رسد؟

 

وی ادامه داد: در عقبه اول و عقبه دوم پیامبر خدا تحقق جایگاه معنوی را به مردم در جریان مباهله نشان دادند و مردم نیز صحت آن را تائید کردند.

 

حجت الاسلام عباسی افزود:جریان مباهله با مسیحیان نجران تنها مورد تاریخی از حضور قابلیت های انسانی در سن کودکی نبود، در زمان محاکمه حضرت یوسف(ع) کودکی در آغوش مردم زمان گشود و با دلیلی مبرهن بیگناهی پیامبر خدا را اثبات کرد.

 

بر پایه این مصاحبه این مسئول اظهار کرد: امام جواد(ع) می فرمایند: مومن سه شاخص را همیشه برای خود در نظر می گیرد، نخست اینکه همیشه در کارهای خود نظراتش را مطابق نظر خداوند در می آورد، دوم مومن به ندای درونی و وجدان خود گوش می سپارد و سوم نصیحت ناصح مشفق را می پذیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 299706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha