به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد حاجیشریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به فعالیتهای اداره نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم، گفت: این اداره از سال 1364 شروع به کار کرد و براین اساس، هر کس که بخواهد، قرآن چاپ کند، باید مجور چاپ خود را از سازمان دارالقرآن الکریم بگیرد و این قرآنها که به اداره نظارت بر چاپ و نشر قرآن میرسند، در چند مرحله مورد بررسی قرار میگیرند.
وی یادآور شد: اداره نظارت بر چاپ و نشر قرآن در چند مرحله مجوز چاپ میدهد که این مجوز در انتهای قرآنها به چاپ میرسد که البته قرآنهایی که مجوز چاپ میگیرند، قرآنهایی هستند که هیچ غلط و اشتباهی در آنها وجود ندارد و اگر اشکال داشته باشند، مجوز چاپ نمیگیرند.
معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه این بخش از سخنان خود عنوان کرد: از تمامی قرآنهایی که در کشور به چاپ میرسند، یک جلد در سازمان دارالقرآن الکریم وجود دارد که این قرآنها در قطعهای رحلی، جیبی، رقعی و ... هستند.
به گزارش روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، وی در این بخش از سخنان خود با عنوان این مطلب که تاسیس دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن در سازمان دارالقرآن الکریم از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: قبل از انقلاب هیچ نظارتی بر چاپ و نشر قرآن وجود نداشته است و ناشران که البته تعدادشان نیز محدود بود، طبق قوانین خود به چاپ و نشر قرآن میپرداختند که البته تمام قرآنها بدون استثناء غلط و اشتباه داشت.
حاجیشریف در بخش پایانی سخنان خود عنوان کرد: در حال حاضر میتوانیم به جرئت ادعا کنیم قرآنهایی که در کشور به چاپ میرسند، غلط ندارند مگر اینکه خلافی از سوی ناشری انجام شود.
پایان پیام/
نظر شما