مشاغل مزاحم شهری به حاشیه شهرها منتقل می شود

خبرگزاری شبستان: احمدی با اشاره به اینکه باید مشاغل مزاحم شهری به حاشیه شهرها منتقل شود، گفت: تعامل جدی با سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری ها یکی از نیازهای اساسی در این زمینه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مسعود احمدی، مدیر کل خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشوردر حاشیه نخستین کنفرانس خدمات شهری با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین خدمات شهری شهرداری ها ساماندهی صنوف و مشاغل مزاحم شهری است،، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از رویکردهایی که می توان در این زمینه داشت انتقال صنوف آلاینده شهری به حاشیه شهرها در قالب شهرک های صنعتی است.


وی با بیان اینکه بانک اطلاعات پایه و جامع در حوزه خدمات شهری برای شناسایی صنوف و مشاغل مزاحم براساس مطالعات دقیق وجود ندارد، افزود: تعامل جدی با سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری ها یکی از نیازهای اساسی است چراکه برای انتقال این مشاغل به حاشیه شهرها پشتوانه قانونی نیاز است.


احمدی، ترافیک را نیز از دیگر معضلات عمده کلان شهرها دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر گسترش میادین میوه و تره بار در سطح شهرها امتیازی محسوب نمی شود چراکه با مراجعه شهروندان به این نقاط بار ترافیک سنگین تر می شود در این زمینه باید با ایجاد فروشگاه های مجازی در کاهش ترافیک گام های موثری برداشت.


وی با اشاره به اینکه پیام این کنفرانس اینست که اگر بخواهیم به توسعه پایدار دست یابیم باید رویکرد محیط زیستی به گونه ای باشد که این منابع برای آیندگان نیز حفظ شود، بیان کرد: رویکرد جدیدی که شهرداری مشهد در پرداختن به محیط زیست شهری دارد سبب برگزاری اولین کنفرانس خدمات شهری شد.


مدیر کل خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور بابیان اینکه در سیستم مدیریت شهری دستگاه های مختلفی دخیل هستند که باید هماهنگی بین دستگاه ها وجود داشته باشد، تصریح کرد: وظیفه شهرداری تنها خدمت رسانی نیست و باید حفظ محیط زیست شهری را نیز در نظر بگیرد.


احمدی، تبادل اطلاعات و تجربیان میان شهرداری های کشور را موثر در ارتقاء خدمات شهری دانست و افزود: برگزاری این کنفرانس می تواند در سال های آتی در خصوص برنامه ریزی و بررسی چالش های محیط زیست شهری تاثیر گذار بوده و در سطح بالاتری برگزار شود.


وی با اشاره به اینکه جمع آوری پسماند، خدمات آتش نشانی و همه خدمات شهری را نمی توان تعطیل کرد و این خدمات با زندگی روزمره مردم گره خورده است، تاکید کرد: خدمات شهری امری حیاتی است و به عنوان مثال در مدیریت پسماند 710 گرم سرانه تولید زباله هر شهروند است و در شهرها و روستاهای کشور 49 هزار تن سالانه زباله تولید می شود.


مدیر کل خدمات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور با تاکید بر اینکه موضوع آلودگی هوا و حمل و نقل شهری نیز قابل اهمیت است و در سالهای آینده باید رویکرد جدی تری در این زمینه داشته باشیم، گفت: خدمات آتش نشانی ، کنترل جمعیت حیوانات ناقل و بهداشت نیز از وظایفی است که از پیامدهای زیست محیطی جلوگیری می کند.


وی ادامه داد: در قانون و حفاظت از محیط زیست اسمی از شهرداری‌ها برده نشده است که باید با در نظر گرفتن این موضوع به محیط زیست شهری توجه بیشتری شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 301548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha