به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سید احسن علوی، نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی در بازدید از زندان مرکزی سنندج گفت: زندان مرکزی سنندج یک مرکز آموزشی است و این مجموعه به یک مکان مناسب برای بازپروری مددجویان به خطا رفته تبدیل شده است.
وی ادامه داد: تحولات قابل توجهی در زمینه های مختلف به منظور اصلاح و تربیت مددجویان و ایجاد اماکن مناسب با زندانبانی اسلامی روبرو شدیم و این میسر نمی شود مگر با تلاش مسئولین و مدیر دلسوز این مجموعه، که خوشبختانه زندان سنندج در تحقق اهداف قوه قضائیه و سازمان زندانها به خوبی گام برداشته است.
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زندان سنندج به یک مجموعه کاملاً فرهنگی و تربیتی و آموزشی تبدیل شده است و این روند رو به رشد ادامه دارد و بازتاب این مجموعه را بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه دانست.
اسد الله گرجی زاده، مدیر کل زندانهای کردستان نیز در این دیدار برنامه های قرانی و فرهنگی را اساس فعالیت های آموزشی در زندان دانست و گفت: هدف سازمان زندانهای کشور قرآنی کردن زندانهاست.
وی اظهار داشت: زندانهای استان کردستان در این زمینه پیشگام بوده و در جایی جای زندانهای کردستان نوای روح بخش قرآن طنین انداز است.
مدیر کل زندانهای کردستان، اشتغال و حرفه آموزی زندانیان را در کارگاه های ایجاد شده در داخل و خارج از زندان از اولویت های کاری زندان خواند و افزود: با توجه به افق تعریف شده سازمان در خصوص ایجاد اشتغال زندانیان زندانهای استان توانسته است با همکاری دستگاه های مرتبط با اشتغال در سطح استان در این خصوص گامهای مهمی بردارد و زندانیان را در مسیر کسب مهارت و درآمد قرار دهد.
گرجی زاده تصریح کرد: طی 6 ماهه اول امسال 2 هزار و 152 نفر گواهی آموزش فنی وحرفه ای صادر شده است که بعد از آزادی با اعطای وام کم بهره بلند مدت زمینه اشتغال آنان فراهم می شود و در حوزه اشتغال زایی نیز هزار و 252 نفر به فعالیت مشغولند.
وی اذعان کرد: پر کردن اوقات فراغت مددجویان بصورت هدفمند و با استفاده از ابزارهای چون برگزاری کلاس های فنی وحرفه ای و آموزش حرفه های مختلف به منظور ایجاد زمینه های اشتغالزایی بعد از آزادی مددجویان از اهداف ارزنده و از اولویت های سازمان است که مورد توجه ویژه این استان قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی زندان های کردستان، گرجی زاده افزود: کلیه مددجویان حاضر در این بند از حافظان و قاریان قرآن هستند که در طول دوران محکومیت به این مهم نائل آمده اند جداسازی مددجویان قرآنی از دیگر مددجویان با ایجاد یک فضای مناسب ایجاد انگیزه ای دوچندان برای ترغیب مددجویان به فراگیری قرآن و تعالیم دینی است.
وی با تاکید بر اینکه عنایت قوه قضائیه و مساعدت قضات دادگستری مبنی بر اعطای مرخصی به مددجویان حافظ قرآن یکی از عوامل مهم در کاهش جمعیت کیفری استف خاطر نشان کرد: این تعامل و وسعت کلاس های برگزار شده در زمینه علوم قرآنی زمینه ساز این مهم است.
پایان پیام/
نظر شما