به گزارش خبرگزاری شبستان ،وی با بیان این مطلب افزود: همکاران بنیاد ملی مد و لباس در چند سال گذشته زحمات بسیاری کشیده اند و کارهای خوبی را در این حوزه انجام داده اند که باید با مرور و بررسی این فعالیت ها بتوانیم نواقص و ضعف ها را شناسایی کرده و رفع کنیم.
مرادخانی ادامه داد: لباس نماد فرهنگی است و مردم با نوع لباس خود می توانند چشم اندازهایشان را به نمایش گذارند و از این منظر باید با نگاه حمایتی، روند تولید و طراحی در کشور را در مسیر هدفمند و ثمربخشی قرار دهیم.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با بیان این مطلب که این حوزه باید توسط فعالان حوزه لباس و مردم پیش رود، افزود: ما به عنوان مرجع هماهنگ کننده باید زمینه را برای قرار گرفتن بخش های مختلف مثل صنعت، تولید، طراح و فروشنده را در کنار هم قرار دهیم و برای خود هیچ ماموریتی در زمینه تصدی گری قایل نیستیم.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی مد و لباس، به گفته مرادخانی می توان گالری های لباس را مثل نمایشگاه های دایمی و موقتی و همچنین جشنواره های فرهنگی را به بخش خصوصی واگذار کرد و وزارت ارشاد هم آمادگی حمایت های لازم و صدور مجوزهای مربوطه را در این زمینه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: باید در سطح جهانی نیز بتوانیم طرح های ایرانی را معرفی کنیم و همان گونه در بسیاری از مجامع هنری جهان در حوزه طراحی لباس ، ایرانی ها دارای جایگاه ارزشمندی هستند، باید منشا تاثیرگذاری را نیز در کشورهای مختلف ایجاد کنیم.
پایان پیام/
نظر شما