به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، محمدحسین ریاحی، رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی کشور، صبح امروز (29مهر) در دومین هماندیشی روسا، مدیران و کارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی سراسر کشور که با هدف بررسی چالشها، بیان نقاط قوت و ضعف این سازمان برگزار شده است، گفت:اکنون 20هزار دانشجو در مراکز علمی و کاربردی کشور مشغول به تحصیل می باشند.
ریاحی با بیان اینکه رشته های آموزشی مراکز علمی و کاربردی بهزیستی با توجه به نیاز سازمان بهزیستی در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، پیشگیری از اعتیاد، مددکاری اجتماعی و ... راهاندازی شده است اظهار داشت: تاکنون 18 هزار نفر از مراکز علمی کاربردی بهزیستی در سراسر کشور فارغالتحصیل شدهاند.
وی با بیان اینکه افزایش رشته های تحصیلی در دانشگاه های علمی و کاربردی بهزیستی در حال بررسی می باشد، اضافه کرد: در مقطع کاردانی در رشتههای امور بیمه، انیمیشن، سلامت یاری، فنی شبکههای کامپیوتری و حقوق ثبتی درخواست جهت اخذ مجوز ارسال به وزارت علوم ارسال شده است.
رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی کشور افزود:در مقطع کارشناسی نیز رشتههای آسیبشناسی ورزشی، فیزیوتراپی و توانبخشی ورزشی، مددکاری قضایی، تغذیه ورزشی، مدیریت نیروی انسانی جهت جذب دانشجو در حال بررسی و پیگیری می باشد.
ریاحی با اشاره به راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی علمی کاربردی بهزیستی، عنوان کرد: این موسسه برای کارشناسی ارشد رشتههای ارتقای سلامت جنسی کودکان و نوجوانان، آسیبشناسی اجتماعی (گرایش پیشگیری از اعتیاد)، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، کاهش تقاضای مواد، مداخله در بحرانهای اجتماعی، مدیریت مراکز مراقبتی و پرورشی کودکان و ... درخواست داده است که در دست بررسی است.
پایان پیام/
نظر شما