به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، تهمینه دانیالی، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: کنسرسیومها، مجموعههای اقتصادی و تجاری است که برای ارتقای کیفی و کمی تولیدات و عرضه آنها در حوزههای مختلف اقدام میکنند.
دانیالی، این کنسرسیومهای تخصصی را متشکل از فعالان عرصه صنایع دستی شامل تولید کنندگان، عرضه کنندگان و صادرکنندگان دانست.
وی بیان داشت: براساس برنامه ریزیهای انجام شده، در هفت استان کشور در رشته تخصصی صنایع دستی که از وضعیت مناسبی برخوردار باشد، برای تشکیل کنسرسیومها اقدام میشود.
وی اظهار داشت: این کنسرسیوم ها در استانهای همدان، اصفهان، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان رضوی، تهران و فارس تشکیل خواهد شد.
وی تصریح کرد: این استانها به ترتیب در تدارک راه اندازی کنسرسیومهای تخصصی سفال و سرامیک، ملیله سازی، گلیم شیریکی پیچ، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، شیشه گری و گلیم و گبه هستند.
معاون صنایعدستی سازمان میراث فرهنگی اضافه کرد: تا به حال اقدامات اولیه در سطح این استانها شامل انتخاب افراد شایسته، بررسی توانایی آنها و آشنایی با ساختار حقوقی کنسرسیومهای صادراتی صنایع دستی انجام شده است.
دانیالی گفت: مجوز تشکیل این کنسرسیومهای صادراتی توسط سازمان توسعه و تجارت کشور صادرمیشود و معاونت صنایع دستی به دنبال ارائه راهکارهایی با هدف تسریع در صدور مجوزهاست.
همچنین ویدا توحدی، سرپرست اداره کل توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی افزود: این معاونت با توجه به تعامل و ضرورت ارتباط بیشتر با دستگاههای اجرایی مرتبط، تاکنون 27 تفاهمنامه همکاری منعقد کرده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وی، هدف از تنظیم و اجرای این تفاهمنامهها را ایجاد زمینههای همکاری مشترک در مباحث علمی و پژوهشی، آموزشی، تبلیغاتی و بازاریابی با در نظر گرفتن تمامی امکانات طرفین بیان کرد.
وی اظهار داشت: همچنین این تفاهمنامه ها در راستای بهره گیری از توان و امکانات طرفین تنظیم شده است.
پایان پیام/
نظر شما