سینمای دینی شعار نباشد!

خبرگزاری شبستان:وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: سینمای دینی نباید شعار باشد، سینمای دینی سینمایی است که مفاهیم ارزشی را به زبان هنر و تصویر و به صورت غیر مستقیم به مردم ارائه می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، علی جنتی  امروز(10 آبان) در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلم اشراق که در مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: سینمای دینی، اسلامی و معنا گرا مفاهیمی هستند که بعد از انقلاب اسلامی متداول شدند و به تدریج نگاه هنرمندان خوش ذوق را به خود معطوف کردند.


سینمای دینی مخاطب را با معنویت پیوند می دهد
وی با بیان این که سینمای دینی و معناگرا مخاطب را با معنویت پیوند می دهد، تصریح کرد: در این سینما مخاطب با اصول انسانی و اسلامی آشنا شده و روح حقیقی دین را مشاهده می کند.


جنتی خاطرنشان کرد: فیلم معنا گرا با درون مایه هایی نظیر مرگ اندیشی، سرگشتگی انسان، احساس گناه و امید به رهایی، تاکید بر اخلاق، نقد انحطاط و فساد اخلاقی و بعد تاریک دنیای درون انسان شکل می گیرد.


حضور طلاب در سینمای دینی اهمیّت زیادی دارد / داستان های قرآنی دستمایه سینمای دینی باشد
وی با تاکید بر این که حضور پر رنگ روحانیان و طلاب در سینمای دینی اهمیّت زیادی دارد، بیان داشت: داستان های قرآنی و منابع روایی سرشار از مضامینی هستند که می تواند دست مایه سینمای دینی باشد.


جنتی افزود: سینمای دینی می تواند انسانی که از اصل خود دور شده را به عالم معنویت برگرداند، از همین رو ورود طلاب و روحانیت به این عرصه امری لازم است و باید در این زمینه تلاش وافری صورت گیرد.


سینمای دینی شعار نباشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: سینمای دینی نباید شعار باشد، سینمای دینی سینمایی است که مفاهیم ارزشی را به زبان هنر و تصویر و به صورت غیر مستقیم به مردم ارائه می کند.


حوزه علمیه در زمینه سینما پویا و اثر گذار باشد
وی با اشاره به این که بیان مفاهیم دینی در قالب سینما به سرمایه گذاری نیاز دارد، گفت: روحانیت همواره نقش اثر گذاری در انقلاب و نظام اسلامی داشته و با منش طلبگی مسیر صحیح را به مردم جامعه نشان داده است، امروز حوزه های علمیه باید در زمینه سینما و رسانه اندیشه ای پویا و تحرکی اثر گذار داشته باشند.


جنتی برگزاری جشنواره فیلم حوزه با عنوان اشراق را ثمره ورود حوزه های علمیه به عرص های فرهنگی و هنری دانست و عنوان کرد: امروز سینما به طور عام و سینمای دینی به طور خاص از فقر سوژه رنج می برد و این وظیفه طلاب است که با ورود به این عرصه ها سوژه های دینی مناسب را ارائه کنند.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: جشنواره فیلم اشراق اهداف ارزشمندی دارد که نشان گر این است که بخشی از دغدغه های اهل تدین در رابطه با هجمه های فرهنگی دشمن مرتفع شده است.


جنتی تاکید کرد: سینمای دینی با حضور روحانیت در مسیر صحیح خود حرکت می کند و این موضوع زمینه تعمیم ارزش های اسلامی، کشف استعدادهای خلاق، نوآوری، افزایش آگاهی و ارتقای بینش هنرمندان را فراهم می سازد.

 

پایان پیام/

کد خبر 308218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha