به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، اسماعیل جهانگیری شب گذشته(24 فروردین) در مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی بومی محلی در میناب اظهار داشت: فلسفه از علوم عقلی است و یکی از مبانی استنباط احکام فقهی نیز عقل می باشد از این رو علوم عقلی در مکتب اسلام مورد تایید و قابل احترام هستند.
وی با بیان اینکه موسیقی های بومی از ابتذال به دور هستند، افزود: هنر موسیقی، ابزاری در راستای انتقال عقاید، فرهنگ، آداب، رسوم، سنن و باورهای یک ملت است.
جهانگیری در ادامه خاطر نشان ساخت: موسیقی این خطه از قدمت طولانی و ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است و عضو ثابت اکثر جشنواره های موسیقی کشور می باشد.
وی اذعان کرد: موسیقی میناب منحصر به سرگرمی و تفریح نمی شود، بلکه در همه بخش های زندگی اجتماعی، آداب و سنن مختلف حضوری تاثیر گذار دارد و در شادی و عزا نواخته می شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب بر ثبت و شناسنامه دار کردن گروه های موسیقی تاکید کرد و اظهار داشت: بسیاری از گروه های موسیقی محلی هنوز شناسایی نشده اند و این اقدام با همکاری انجمن موسیقی در حال انجام است و امیدواریم با تشکیل بانک اطلاعاتی بتوان نسبت به رفع مشکلات و کمبودهای حوزه موسیقی اقدام کرد.
جهانگیری در پایان از هنرمندان موسیقی شهرستان خواست آنچه از موسیقی از پیشینیان به ارث برده اند را به نسل جوان انتقال دهند تا فرهنگ موسیقی بومی این خطه، برای همیشه زنده و پویا باقی بماند.
در این مراسم از کیدی عشقی، حسن قویدل و غلام مارگیر از پیشکسوتان و فعالان حوزه موسیقی بومی و محلی میناب تجلیل به عمل آمد.
پس از رای هیئت داوران این جشنواره، هفت گروه موسیقی بومی محلی شهرستان میناب جواز حضور در جشنواره موسیقی بومی و محلی استان هرمزگان را دریافت کردند.
پایان پیام/
نظر شما