به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام محمد لاکانی، مدیر حوزه علمیه گیلان، امروز(12 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که با محوریت ایام تبلیغی محرم در حوزه امیرالمومنین(ع) رشت برگزار شد، گفت: باید تمام توان خود را برای جلوگیری از ورود آسیبها و انحرافاتی همچون بکارگیری ابزار آلات موسیقی و ارائه محتوای غلط در مداحیها انجام دهیم در غیر این صورت به اصل و هدف واقعه عاشورا ضربه وارد میشود.
وی با اشاره به اینکه عزاداریهایی دارای بار معنوی بیشتر هستند که حتما یک روحانی به عنوان عالم دینی در آن حضور داشته باشد، افزود: در این راستا هر ساله در ایام تبلیغی از جمله دهه اول محرم، دهه آخر صفر، ایام فاطمیه اول و دوم، ماه مبارک رمضان و برخی ایام ویژه ملی همچون دهه فجر، روحانیان در قالب طرح هجرت کوتاه مدت به مناطق مختلف استان گیلان اعزام میشوند.
حجت الاسلام لاکانی با بیان اینکه در سال جاری 250 نفر از مبلغین در قالب طرح هجرت کوتاه مدت در دهه اول محرم به مناطق مختلف استان اعزام میشوند، ادامه داد: یکی از اصلیترین وظایف رسانهها برای ارائه الگویی مناسب از عزاداریهای حسینی، ترویج عزاداری سنتی در جامعه است.
وی تاکید کرد: حضور روحانیان در دهه اول محرم در مناطق محروم ضمن انتقال مفاهیم و اهداف قیام اباعبدالله الحسین(ع) به اقشار مختلف، بسیاری از شبهاتی را که از طریق رسانههای معاند تبلیغ و ترویج میشود از بین برده و بسیاری از جوانان و نوجوانان را علاقمند به حضور و فعالیت در مساجد و هیئتهای مذهبی میکند.
مدیر حوزه علمیه گیلان در ادامه کربلا را تجلیگاه ولایت پذیری و امر به معروف و نهی از منکر و هنر نهادهای فرهنگی را تسری این مفاهیم در جامعه عنوان کرد و افزود: دستههای عزاداری وتکایا باید از هرگونه اعمالی که به نحوی برای مردم مزاحمت ایجاد میکند، اجتناب کنند.
سرپرست معاونت تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه گیلان با درخواست از روحانیان و مبلغین برای همکاری با حوزه علمیه گیلان برای اعزام به مناطق محروم خاطرنشان کرد: روحانیانی که شرایط اعزام را دارا هستند، جهت تشکیل پرونده در ایام تبلیغی به مرکز مدیریت حوزه علمیه گیلان واقع در مدرسه علمیه بین المللی امیرالمومنین(ع) مراجعه کنند.
حجت الاسلام لاکانی در ادامه با اشاره به اهتمام نماینده ولی فقیه در گیلان برای ساخت مدرسه علمیه بین المللی امیرالمومنین(ع) در رشت گفت: با تکمیل این مدرسه علمیه بزرگ در رشت مشکل کمبود فضای آموزشی و اساتید حوزوی برطرف خواهد شد و گیلان به قطب فرهنگی کشور تبدیل میشود.
وی ابراز داشت: هم اکنون یک فاز از سه فاز مدرسه علیمه تکمیل شده و در سال جاری 80 نفر از پایههای اول و هفتم در آن مشغول تحصیل هستند و تا پایان سال با هماهنگی جامعه المصطفی العالمیه 150 نفر از طلاب کشورهای آسیای میانه را برای تحصیل در این مدرسه علمیه جذب میکنیم.
پایان پیام/
نظر شما