70 درصد درآمد های کره زمین صرف آدم کشی می شود

خبرگزاری شبستان:آیت الله جوادی آملی گفت: امروز 60 تا 70 درصد در آمدهای کره زمین صرف آدم کشی می شود و کارخانه های اسلحه سازی آدم کشی شبانه روز به صورت سه شیفت کار می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله عبدالله جوادی آملی امروز(13آبان) در دیدار اعضاء و میهمانان چهارمین همایش بین المللی باران غدیر که در سالن کنفرانس موسسه اسراء برگزار شد، با اشاره به رسالت سنگین شعرا و ادیبان در بیداری جوامع، اظهار داشت: امروز 60 تا 70 درصد در آمدهای کره زمین صرف آدم کشی می شود.

 

کارخانه های اسلحه سازی آدم کشی شبانه روز کار می کنند

وی بیان داشت: کارخانه های اسلحه سازی آدم کشی شبانه روز به صورت سه شیفت کار می کنند، در شرق و غرب منطقه آتش آدم کشی به پاست، افغانستان، میانمار، بنگلادش، پاکستان، سوریه، عراق و کشورهای دیگر صحنه های آدم کشی است، سرتا پای جهان یا کشتن است یا مقدمه برای کشتن، فرق اساسی انسان و حیوان در انگیزه و فطرت است، رسالت شاعران احیای انگیزه ها، فطرت و بشریت است.

 

آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: این انسان است که مرگ را می میراند، قرآن می گوید ذائقه انسان مرگ را می چشد، آن را می میراند و بعد وارد برزخ می شود، وارد بهشت می شود، مولوی در شعری می گوید" مرگ اگر مرد است آید پیش من/ تا کشم خوش در کنارش تنگ تنگ"، حافظ نیز در شعری می گوید" مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک" مولوی و حافظ انسان های بزرگی هستند اما این حرفها از آن ها بزرگ تر است، چون این ها حرف قرآن و عالم بالاست.

 

وی تاکید کرد: شعرا و ادبیان باید مطالب قرآن، نهج البلاغه و جریاناتی مانند عاشورا و حتی لحظه های قتلگاه را مطالعه کنند، این ها پیام جهانی دارند، قلتگاه پیام جهانی دارد، حریت را نشان می دهد، اگر قیامتی و حساب و کتابی نیست آزادی که هست، این حرف جهان شمول و ماندگار است، حرف شعرا هم باید همگانی و همیشگی باشد.

 

گله آیت الله جوادی آملی از اهل هند / علما و شعرای هند در بیداری جامعه کم کاری کردند

آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: من از اهل هند گله دارم، گله ای که ابوریحان بیرونی در کتاب "تحقیق ماللهند" از هندیان دارد، وی اشاره می کند 5 هزار سال پیش خاورمیانه مهد شرک و بت پرستی بود، حضرت ابراهیم خلیل قیام کرد اما نتوانست با استددلال و حتی بت شکنی جلوی آن را بگیرد و حرفش اثر نداشت.

 

وی ادامه داد: آتشی در میدان شهر افروختند تا ابراهیم را بسوزانند، اما ابراهیم خلیل در کمال آرامش حتی از حضرت جبرئیل هم کمک نخواست، آتش بر ابراهیم گلستان شد، این خبر به گوش همه مردم خاور میانه رسید، بوی عطر آمیز توحید خاور میانه را فرا گرفت و بساط شرکت و بت پرستی برداشته شد.

 

سقراط شهید راه توحید است

آیت الله جوادی آملی افزود: انبیاء بعدی نیز آمدند و این فضا را حفظ کردند، در یونان نیز که از کشورهای حق شناس بود سقراط جام زهر نوشید تا شرک را از بین ببرد، ندای توحید سر داد و در این راه شهید شد تا بتواند افلاطون را بپروراند، اما علمای هند نتوانستند این کار را بکنند.

 

وی یادآور شد: هنوز که هنوز است در هند گوساله پرستی، بت پرستی و حتی موش پرستی رواج دارد، در این عصر که تعداد ماهواره ها از تعداد دوچرخه ها بیشتر است در این عصر اطلاع رسانی چرا باید این طور باشد؟ اگر علما و شاعران گذشته هند فطرت توحیدی و قلبی انسان را احیا می کردند امروز شاهد این وضعیت نبودیم.


آیت الله جوادی آملی در پایان تاکید کرد: رسالت شاعران و ادیبان تقویت انگیزه، اراده و بیداری جامعه است.

 

پایان پیام/

کد خبر 309828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha