به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار محمدصالح جوکار، رئیس بسیج دانش آموزی و فرهنگیان کشور امروز در چهاردهمین جشنواره تجلیل از مبتکرین و مخترعین بسیجی سراسر کشور با تجلیل از مقام شامخ شهدای بسیج هشت سال دفاع مقدس گفت: شهیدان "مرحمت والازاده" و "سهام خیام" الگو و اسوه دانش آموزان بسیجی امروز ایران اسلامی هستند.
وی افزود: این شهیدان با پیروی از ولایت فقیه و تعصی از فرهنگ کربلا و عاشورا و نیز با تکیه بر ایمان و اعتقاد قلبی خود با دشمن متجاوز به نبرد پرداخته و به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.
سردار جوکار با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مقابله به حد سلطه گران امروز در گرو اقتدار علمی ملتهاست گفت: سازمان بسیج هم باید به عنوان یک نهاد پیرو ولایت فقیه در راستای اقتدار علمی و تسریع روند علمی کشور گام بردارد.
رئیس بسیج دانش آموزی و فرهنگیان پیرامون سابقه این جشنواره گفت: طی 14 سالی که این جشنواره برگزار شده است، هر سال شاهد افزایش سطح کمی و کیفی آن بوده ایم به نحوی که از سال هشتاد تاکنون این جشنواره به صورت مستقل عمل کرده و هیئت داوران اختصاصی همین جشنواره آثار ارسالی را ارزیابی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه هیئت داوران آثار ارسالی را در هشت کارگروه تخصصی ارزیابی می کنند، گفت: بعد از یک دوره غربالگری از دویست و بیست اثری که امسال ارسال شد یکصد و هشتاد اثر به دبیرخانه جشنواره راه یافت که هیئت داوران ابتدا در یک مرحله به صورت غیرحضوری و در مرحله دوم با حضور دانش آموزان به داوری آثار پرداختند.
وی افزود: قبل از انقلاب دانش آموزان ایران هیچ حرفی برای گفتن نداشتند، اما امروز آنها با تکیه بر ارزش های انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت فقیه در همه زمینه ها به ویژه عرصه علم و دانش یکی از سرآمدان جهان هستند.
جوکار با اشاره به اهداف این جشنواره شناسایی و شکوفایی استعدادها و حمایت از طرح های دانش آموزی، تکریم دانشجویان مبتکر و مخترع و الگوپردازی در عرصه علم به جامعه مهمترین سرفصل های تدوین شده در برنامه ریزی این جشنواره بوده است.
رئیس بسیج دانش آموزی و فرهنگیان کشور خاطرنشان کرد: سالانه بیش از یکصد هزار نفر به صورت حضوری و غیرحضوری در دوره های راهنمایی و متوسطه در بخش تجلیل از دانش آموزان بسیجی ممتاز ثبت نام می کنند که بعد از پالایش، برترین آنها به این جشنواره رسیده و از آنها تجلیل به عمل می آید.
وی پیرامون ملاک های انتخاب دانش آموزان ممتاز این جشنواره گفت: معدل دانش آموزان، سابقه بسیجی داشتن و نیز سابقه موفقیت در مسابقات ورزشی و قرآنی از جمله معیارهای انتخاب می باشد.
جوکار با تاکید بر اینکه دانش آموزان بسیجی باید در همه عرصه ها از جمله علم و دانش ممتاز باشند، گفت: برای این جشنواره بخش دیگری در نظر گرفته شده است با عنوان گنج های پنهان که در آن به صورت یک فراخوان از دانش آموزان خواسته شد ایده های خود را در همه زمینه ها از جمله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی ابراز کنند تا بعد از داوری و ارزیابی از آنها تجلیل شود.
وی در پایان بررسی بازی های رایانه ای را از دیگر بخش های این جشنواره عنوان و یادآور شد: مقالات خوبی در همین زمینه از دانش آموزان به دست ما رسیده است که کالبدشکافی این بازی ها در زمینه سناریو و تاثیراتی که دارند عمده موضوع این مقالات بوده است.
یادآور می شود: چهاردهمین جشنواره دانش آموزان ممتاز مبتکر و مخترع شنبه (27 فروردین) در محل اردوگاه شهید باهنر با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس بسیج مستضعفین کشور برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما