به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام عباس اسکندری عصر روز گذشته(14آذر) در این گردهمایی، جایگاه و ارزش مساجد را در فرهنگ اسلام بسیار والا توصیف کرد و گفت: همان طوری که مسجد به واسطه نسبت با خدا از مقدسترین مکان است، کسی که در این مکان مقدس هر خدمتی را ارائه میدهد هم جزو مقدسترین افراد محسوب میشوند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: اگر کار در مسجد جزو مقدسترین کارها نمیبود، خداوند پیغمبرانش -حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل علیهم السلام- را به عنوان خادمان مسجد معرفی نمیکرد.
حجتالاسلام اسکندری با بیان اینکه مسجد باید بهترین و پررونق ترین و تمیزترین مکان باشد، خطاب به خادمین مساجد ابراز د اشت: هر کس به واسطه کار شما در مسجد نماز بخواند، شما هم در اجر و پاداش نماز آن فرد سهیم هستید، اما اگر عملکرد شما به گونه ای باشد که منجر به دوری افراد از مسجد شود، در پیشگاه خداوند مسئول خواهید بود.
وی بر لزوم بکارگیری از ظرفیت جوانان در انجام امور مربوط به مساجد تاکید کرد و اظهار داشت: خادمان مساجد با صبر و حوصله و احترام به نمازگزاران میتوانند همه مسائل و مشکلات را حل کنند و همچنین باید فضای مساجد را از نظر اخلاق و رفتار، به گونه ای فراهم کنند که جوانان و مردم با میل و رغبت وارد مسجد شوند.
وی گفت: ممکن است برخی از طلاب یا جوانان جویای علم تمایل به برگزاری جلسات مباحثه یا پرسش و پاسخ علمی داشته باشند که خادمین مساجد باید زمینه برپایی چنین جلساتی را فراهم کنند تا مساجد باید به پایگاه علمی و معرفتی برای حل مسائل مختلف جامعه تبدیل شوند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم پخش سخنرانی و سایر برنامهها از بلندگوی بیرونی مساجد را باعث همسایهآزاری عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند راضی نیست که بلندگوهای این مکان مقدس موجب آزار همسایهها شود، از این رو خادمان مساجد توجه داشته باشند که فقط اذان، آن هم با صدای دلنشین از بلندگوهای مساجد پخش شود.
حجتالاسلام اسکندری تاکید کرد: برای مساجد در مسیر زائرین نیز برنامه های اجرا می شود که باید در این مساجد سه وعده نماز برپا شود.
پایان پیام/
نظر شما