فعالیت6کانون ادبی در کتابخانه های عمومی/فعالان کتابخوانی تقدیر می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی در تشریح برنامه های هفته بزرگداشت کتاب، از تقدیر فعالان این حوزه در بخش های مختلف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ علی رحیمی، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی امروز (20 آبان) در نشست خبری به مناسبت هفته کتاب گفت: این دوره هفته کتاب با نام بزرگداشت کتابداران، کتابخانه های عمومی و مطالعه مفید در سه سطح کتابخانه، شهرستان و اداره کل برگزار می شود.

وی در معرفی برنامه های این اداره کل در سطح کتابخانه افزود: در تمام کتابخانه های عمومی خراسان شمالی در هفته کتاب برنامه مردمی با محوریت اعضا و مخاطبان برگزار می شود.

رحیمی یادآورشد: در هفته کتاب کوچکترین و مسن ترین عضو هر کتابخانه، خیرین و یاوران کتاب، نویسندگان بومی و اعضای فعال از جمله خانواده کتابخوان، زنان خانه دار، صاحبان رتبه های برتر آزمون سراسری دانشگاهها، بازنشستگان، کتابداران برتر فرهنگی و فعالان شبکه کتابخوانان حرفه ای تقدیر می شوند.

وی به برگزاری برنامه های فرهنگی قصه خوانی و روخوانی کتاب در کتابخانه های عمومی به مناسبت هفته کتاب اشاره کرد و افزود: در یکسال اخیر 30 بخش جدید کودک و نوجوان در کتابخانه های عمومی استان راه اندازی شده است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی به فعالیت 6 کانون ادبی در کتابخانه های عمومی استان اشاره و خاطرنشان کرد: هفته کتاب نشستهای ادبی و نقد کتاب در این کانونها برگزار می شود.

وی افزود: اکنون پنج هزار نفر از کتابخوانان خراسان شمالی عضو شبکه کتابخوانان حرفه ای هستند که در هفته کتاب از برگزیدگان و فعالان آنها تقدیر می شود.

رحیمی همچنین گفت: هفته کتاب در هر شهرستان کتابدار و مسئول کتابخانه برتر و عضو فعال همچنین کتابدار نمونه و فرهنگی تقدیر می شوند.

وی افزود: در سطح استان نیز در برنامه ای ویژه با حضور مدیران فرهنگی خراسان شمالی کتابدار و مسئول کتابخانه نمونه، کتابخوان نمونه فرهنگی، کتابخانه فعال در حوزه کودک و نوجون و خادمان کتابخوانی همچنین خبرنگاران فعال در حوزه کتابخانه های عمومی تجلیل می شوند.

دبیرکمیته نهضت مطالعه مفید استان با بیان اینکه در یکسال اخیر افزایش کیفیت خدمت رسانی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است، گفت: در این راستا 6 دوره آموزش ضمن خدمت برای کارکنان کتابخانه های عمومی برگزار شده و 6 دوره نیز به زودی برپا می شود.

رحیمی با بیان اینکه تغییر رویکرد کتابخانه از محل تبادل کتاب به تبادل فکر و اندیشه محور فعالیتهای این اداره کل است، افزود: در این راستا در یک سال اخیر 300 مسابقه فرهنگی آنلاین و مکتوب برگزار شده و هشت ایستگاه مطالعه راه اندازی کرده ایم؛ ضمن اینکه اخیرا کتابخانه سیار روستایی برای خدمت رسانی به اهالی 20 روستا در استان راه اندازی شده است.

وی همچنین گفت: در یک سال اخیر 250 هزار نسخه کتاب در اختیار این اداره کل قرار گرفته که 180 هزار نسخه برای ایستگاههای مطالعه، 10 هزار نسخه برای طرح پیک مهر پایانه های مسافربری، 10 هزار نسخه برای قفسه کتاب سایر دستگاهها و 50 هزار نسخه نیز برای کتابخانه های عمومی استان در نظر گرفته شده است.

رحیمی به اختصاص 10 میلیارد ریال اعتبار ملی برای فاز نخست احداث کتابخانه مرکزی شیروان اشاره کرد و افزود: امسال چهار میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز هشت ایستگاه مطالعه استان هزینه شده است.

به گفته وی خراسان شمالی با امانت 30 هزار نسخه کتاب از ایستگاههای مطالعه مقام 12 کشور را به خود اختصاص داده است.
رحیمی همچنین به استقرار نظام کنترل کیفیت در کتابخانه ها اشاره کرد و گفت: این اداره کل از طرحهای پژوهشی محققان بومی حمایت می کند.

پایان پیام/ 
 

کد خبر 312198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha