به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا قندهاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان، صبح امروز (21 آبان) در مراسم هفتمین روز درگذشت حبیب الله عسگر اولادی در مسجد جامع گرگان گفت: قرآن کریم برای السابقون مقام و منزلتی بالا در نظر گرفته و اولین کسانی که در راه اسلام پافشاری کردند علی (ع) و حضرت خدیجه (س) بودند و به دنبال آن مهاجرین، انصار و تابعین نیز به همین راه رفتند و خداوند نیز از آنها راضی است چون آنها راه درست را طی کردند.
وی افزود: قرآن برای پیشگامان و خط شکنان جهادگر در زمان غربت و سختی ارزش و احترام زیادی قائل است لذا می بینیم که امام خمینی (ره) نیز با همین نگاه قرآنی به مبارزان قبل از انقلاب و به یارانی که در زمان غربت ستمشاهی به یاری انقلاب شتافتند اهمیت بیشتری می داد.
حجت الاسلام قندهاری با بیان اینکه این مشی اسلام سیره رسول اکرم (ص) و ائمه است که به السابقون اهمیت دهند، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس هم این خط شکنان بودند که خواب و آسایش را از چشمان دشمن گرفتند و سینه سپر کردند تا به مملکت آسیبی نرسد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) از برخی شخصیت ها خیلی تجلیل کرده و تعابیر بلندی دارد حال آنکه باید دانست امام خمینی (ره) که اهل تملق نبود، بیخودی از کسی تمجید نمی کرد، امامی که خداترس بود و هر کلمه ای که از دهانش بیرون می آمد می بایستی در روز قیامت حساب پس بدهد در مورد عسگر اولادی چنین بیاناتی دارد که نشان دهنده فداکاری و زحمات وی در انقلاب است.
"جناب آقای عسگر اولادی سوابق طولانی با اینجانب دارد، ایشان شخصیت صالح، کارآمد و متدینی هستند، آقای عسگراولادی مثل آقای عراقی از اول نهضت بودند و زحمت کشید و من او را مردی صالح و فداکار می دانم ."
حجت الاسلام قندهاری ادامه داد: امروز هر کسی می تواند بگوید من خط امامی هستم و دم از امام زدن کار سختی نیست اما زمانی که نام امام بردن جرم بود و بخاطر یک رساله امام سه سال در زندان بسر می بردند، در آن زمان ارتباط گرفتن با امام، خط گرفتن و خط دادن به مردم، بسیج کردن آنها و زیر علم امام درآوردن خیلی کار بزرگی بود که این پیشگامان انجام دادند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز از عسگراولادی به عنوان مجاهد صادق، یار وفادار و معتمد امام راحل و شخصیتی خستگی ناپذیر در خدمت اسلام و انقلاب تجلیل کرده است، اظهارداشت: در طول تاریخ افرادی بوده اند که تا آخر خط نتوانستند همراه امام بیایند اما عسگراولادی از آن دسته افرادی بود که امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری با تعابیری که در مورد وی بکار بردند نتیجه می گیریم که راه را بدرستی طی کرده است.
حجت الاسلام قندهاری خاطرنشان کرد: عسگراولادی شخصیت دلسوز و خیرخواهی بود و همواره قبل از انقلاب از لحاظ اقتصادی به مبارزان و بعد از انقلاب نیز به خانواده های بی بضاعت کمک می کرد و بدون هیچ اعوجاجی در مسیری که انتخاب کرده بود، قدم بر می داشت.
وی در پایان با اشاره به اینکه وجود عسگر اولادی برای امام خمینی (ره) و انقلاب مانند وجود حبیب ابن مظاهر برای امام حسین (ع) و مسلم بن عقیل بود که برای گرفتن بیعت با امام حسین (ع) در کوفه مرارت ها کشید و در صحرای کربلا نیز به امام حسین (ع) پیوست.
پایان پیام/
نظر شما