به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم، امروز(28فروردین) در نشستی با حضور اعضای کانون شاعران و مداحان استان قم تلاش های اعضای کانون شاعران و مداحان استان در ترویج فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را قابل تقدیر دانست و تاکید کرد: ظرفیت های شعر آئینی که در استان قم وجود دارد نه تنها در کشور، بلکه در جهان اسلام بی نظیر است و باید از این ظرفیت ها به صورت متعهدانه استفاده کنیم.
حجت الاسلام اسکندری، تصریح کرد: حمایت از شاعران آئینی خدمت به فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و از این رو سازمان تبلیغات اسلامی استان قم از فعالیت های فاخر و ماندگار تشکل های مردمی همچون کانون شاعران و مداحان استان حمایت می کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم، برگزاری کنگره شعر عاشورایی، ارتقای سطح آگاهی شاعران آئینی از طریق برگزاری دوره های آموزشی، برپایی اردوهای آموزشی و چاپ مجموعه اشعار آئینی را از جمله فعالیت های ماندگار در زمینه شعر آئینی برشمرد و گفت: تشکل های مردمی مرتبط با سازمان تبلیغات اسلامی برای رونق بخشی به فعالیت های فاخر و تاثیرگذار نیاز به فضای مناسبی دارند و ما پیشنهاد دادیم که در پیوست فرهنگی بلوار پیامبر اعظم(ص) ساختمانی برای فعالیت مجموعه تشکل های مردمی احداث شود.
استاد محمدعلی مجاهدی، رئیس کانون شاعران و مداحان استان قم، نیز در این نشست به ارائه برنامه های این کانون در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: برای مجموعه فعالیت های آموزشی، پژوهشی و رفاهی این کانون مجموعاً به میزان 100 میلیون تومان طرح و برنامه در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: با همه عنایتی که سازمان تبلیغات اسلامی داشت و در سال گذشته کانون شاعران و مداحان قم را به عنوان کانون ممتاز و برگزیده انتخاب کرده است ولی باید اعتراف کنم که تنها 10 درصد ظرفیت این کانون به کار گرفته شد و 90 درصد ظرفیت به خاطر نبودن امکانات مورد استفاده قرار نگرفت.
مجاهدی، برگزاری دوره های آموزشی، ارتقای سطح علمی اعضای کانون تا سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد و برگزاری سوگواره شعر عاشورایی به صورت سراسری را از جمله برنامه های این کانون عنوان کرد و یادآور شد: چاپ مجموعه های شعری مناسب، اقدامی ماندگار است و این آمادگی و ظرفیت در کانون شاعران و مداحان وجود دارد که بهترین مجموعه های شعری را منتشر و در سطح کشور توزیع کند.
رئیس کانون شاعران و مداحان استان قم، همچنین چاپ مجموعه اشعار اعضای کانون، اعزام شاعران و مداحان به استان های مختلف کشور، برگزاری اردوی آموزشی و زیارتی و تقویت منابع مالی صندوق قرض الحسنه را از دیگر برنامه های کانون شاعران و مداحان استان قم اعلام کرد.
وی در پایان از حسن توجه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم نسبت به کانون شاعران و مداحان تشکر کرد و گفت: در سال گذشته همدلی و تعامل خوبی بین مدیران فرهنگی ایجاد شد و این همدلی نشان دهنده این است که اگر موانع پیش روی کانون برداشته شود، این کانون می تواند به جامعه شعر و شاعری آئینی کشور خدمات بیشتری ارائه کند.
پایان پیام/
نظر شما