به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مرتضی رئیسی امروز (6 آذر) در نهمین گردهمایی روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور در قم گفت: در حال حاضر در کشور 10 هزار مدرسه دو نوبته وجود دارد که این امر مشکلاتی را به بار میآورد.
وی افزود: از سوی دیگر هنوز بخشی از فضاهای آموزشی ما تخریبی هستند و یا نیاز به بازسازی اساسی دارند که باید در این زمینه هم تلاش های جدی صورت گیرد.
رئیسی با بیان اینکه باید مدارس ما تک نوبته شوند گفت: تلاش ما به این سمت است و همچنین مدارس تخریبی جمع آوری و از لحاظ تجهیزات و امکانات در حد قابل قبولی باشیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین مدرسه ساز را در این امر بسیار مهم توصیف کرد و گفت: این چشمانداز تنها با کمک خیرین محقق میشود که باید تلاش جدی داشته باشند تا دانشآموزان بتوانند به راحتی تحصیل کنند.
وی گفت: در طول سه دهه گذشته بیش از 90 هزار کلاس درس در کشور به وسیله خیرین ساخته شده و کمکهای آنان بیانگر نقش مهم خیرین در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی کشور است.
رئیسی ابراز داشت: توجه خیرین موجب شد تا دولت هم به موضوع ساخت فضاهای آموزشی با دقت بیشتری نگاه کند و به عنوان یک دغدغه مطرح شود.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش عنوان داشت: شرکت خیران در امر مدرسه سازی و توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی کشور تاثیری زیادی در تک نوبته شدن مدارس و دست یابی دانش آموزان به فضاهای آموزشی استاندارد داشته است.
وی با اشاره به سرانه استاندار گفت: با همه کارهای صورت گرفته اما هنوز تا رسیدن به هدف مطلوب فاصله داریم که باید برنامهریزیهای لازم صورت گیرد.
رئیسی گفت: با توجه به مشکلات مالی که دولت با آن مواجه است، به محض برطرف شدن آن اختصاص منابع لازم به خیران در اولویت اقدامات دولت در بخش آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت تا بتوانیم شاهد رشد و تحول هر چه بیشتر باشیم.
پایان پیام/
نظر شما