به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدرضا حافظی پنجشنبه شب (7 آذر) در دیدار با آیتالله سبحانی از مراجع عظام تقلید قم به تشکیل جامعه خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: این مجمع 16 سال پیش آغاز به کار کرد و در ساخت و ساز مدارس گام برداشت.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از مدارس ما در طول یک شبانه روز چهار نوبته فعالیت می کردند که وضعیت بسیار بدی را شاهد بودیم.
حافظی ابراز داشت: در حال حاضر به همت جامعه خیرین مدرسه ساز، تمامی مدارس کشور به یک یا دو نوبته تبدیل شده و به ارائه خدمات میپردازند.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز تصریح کرد: در حال حاضر 500 هزار نفر عضو جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بوده که در سراسر کشور به امر مدرسه سازی مشغول هستند.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم در خصوص انفاق افزود: خیرین با مدرسه سازی، کاری را انجام میدهند که خداوند به آنها وعده داده است که در راه او انفاق کرده و دهها برابر را برداشت کنند.
حافظی تصریح کرد: احداث مدرسه بسترسازی برای آیندگان این مرز و بوم محسوب میشود و ما بر این باوریم که هر کشوری که آموزش و پرورش موفقی داشته باشد در تمام زمینههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی موفق خواهد شد.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز با اشاره به تحریمهای غربی گفت: این تحریمها اثرات بسیاری داشت و مردم به این حقیقت رسیدند که پیشرفت کشور در آموزش صحیح دانشآموزان و دانشجویان معنا مییابد و به همین دلیل به امر مدرسهسازی روی آوردهاند.
حافظی به تحصیل دانشآموزان ایرانی در خارج از کشور اشاره کرد و گفت: 10 درصد مردم ایران در کشورهای خارجی سکونت دارند و به دلیل حضور فرزندان این خانوادهها در مدارس خارجی، متاسفانه فرهنگ ملی و زبان ما در حال فراموش شدن است.
وی با اشاره به برنامههای خیرین در این خصوص گفت: اگر دولت در این میان دخالت کند جنبه سیاسی مییابد ولی جامعه خیرین با حضوری فعال و با کمک ایرانیان خارجنشین مدارسی را در برخی کشورها احداث کرده و معلمان ایرانی در آن مدارس تدریس میکنند.
پایان پیام/
نظر شما