به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی علامه زاده در نشست هماهنگی برگزاری هفته پژوهش در بندرعباس اظهار داشت: دانش آموزان آینده سازان این کشور و استان هستند و باید طوری برنامه ریزی شود که نقش آنها در هفته پژوهش پر رنگ باشد.
وی افزود: هفته پژوهش فرصتی است که بتوانیم در آن با دانش آموزان در خصوص اهمیت و ضرورت توجه به پژوهش و نیاز کشور به این مقوله صحبت کنیم.
علامه زاده با بیان اینکه باید همه دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی خود را میزبان هفته پژوهش بدانند، گفت: برنامه ریزی و تمهیدات برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن برنامه های این هفته در استان دیده شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان پژوهش را کلید پیشرفت و توسعه کشور عنوان کرد و بیان داشت: بحث پژوهش و فناوری یک نیاز ضروری برای همه نهادها است و در هر زمینهای که بخواهیم برای پیشرفت و توسعه قدم برداریم نیاز به آن احساس میشود.
علامه زاده پژوهشمحوری را نیازمند نگرش کلان و هدفگذاری بلندمدت و مستمر دانست و تاکید کرد: دستیابی به این هدف با همت مضاعف صاحبنظران حوزه پژوهش و اطلاعرسانی از دستاوردهای این حوزه امکانپذیر است.
وی در ادامه با اشاره به نقش فراگیر و تاثیرگذار رسانهها در تقویت فرهنگ پژوهش، تصریح کرد: لازم است در فضاسازی و اطلاعرسانی برنامههای هفته پژوهش از ظرفیتهای رسانههای جمعی بهره گیری شود.
علامه زاده با بیان این که مستندسازی، اطلاعرسانی و زمینهسازی برای حضور موثر علاقمندان در برنامههای هفته پژوهش بسیار اهمیت دارد خاطر نشان کرد: در این راستا میتوان با تشکیل میزگردهای علمی با حضور پژوهشگران برتر در صدا و سیما، فضاسازی شهری و اطلاع رسانی عمومی در مدارس و دانشگاهها و تجلیل از پژوهشگران نمونه، جامعه را نسبت به اهمیت و ضرورت امر پژوهش آگاه کرد.
پایان پیام/
نظر شما