به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، نجف قراچورلو، رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، عصر امروز ( 11 آذر ) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به ضرورت وجود نقشه راه جهاد دانشگاهی استان، خاطرنشان کرد: این نقشه راه در سال 86 که این سمت بر عهده بنده بود، قسمت های مختلف را شامل می شد که شامل چهار برنامه منطقه ای کردن خبرگزار ایسنا، پژوهشکده برنامه ریزی و توسعه، ورود به حوزه های پزشکی مرتبط با خدمات جهاددانشگاهی و خبرگزاری ایکنا بود.
وی افزود: در دور جدید برنامه یک هدف کلی داریم که جهاد دانشگاهی استان به سازمان جهاد دانشگاهی تبدیل شود که الزاماتی دارد.
قراچورلو ادامه داد: شرایط احراز ارتقای جهاد دانشگاهی به سازمان را داریم که در طول یک سال آینده راه اندازی پژوهشکده قطعی خواهد شد که به دنبال آن رایزنی لازم برای تبدیل واحد به سازمان جهاد دانشگاه انجام خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر این ارتقا انجام شود در تصمیم گیری ها کلان کشوری دست مان بازتر خواهد بود و در جذب بودجه نیز مفید است.
وی با اشاره به سیاست های شهرستان ها خاطرنشان کرد: فعالیت ها در چهار منطقه استان از قبل شروع شده و متناسب با پتانسیل های آن مراکز به صورت قطب در نظر خواهیم گرفت وشهرستان های مرتبط ارائه خدمت خواهد شد.
قراچورلو گفت: خوشه های فناوری و مرکز رشد در جهاد کشاورزی استان تاسیس خواهد شد، براساس قراردادی که در اواخر سال 88 با شرکت نفت منعقد شده جهاد دانشگاهی بعنوان اولین مرکزی بود که در کشور نیروگاه هیبریلیدی را طراحی و احداث کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی افزود: براساس این قرارداد، مرکز تخصصی انرژی های نو را در گذشته پایه ریزی کردیم که با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی اظهار داشت: مجتمع جهاد دانشگاهی در استان آذربایجان شرقی راه اندازی می شود تا خدمات متنوعی به مخاطبان ارائه شود.
قراچورلو عنوان کرد: بومی سازی توانمندی ها و فناوری ها در حوزه جهاد دانشگاهی ماموریت جدید مرکز جهاد دانشگاهی آذربایجان شرق است، برهمین اساس کارگاه های آموزشی به پزشکان و دانشجویان پزشکی و تکنسین ها ارائه می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قابلیت و پتانسیل جهاد دانشگاهی این استان گفت: جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی را در رتبه کمتر ازهفت کشوری می بینم و این قابلیت در شهر اولین ها وجود دارد.
وی افزود: رتبه فعلی جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی در مقایسه با سایر واحدهای استانی کمتر از 17 نیست، در سال86 جایگاه واحد استان آذربایجان شرقی رتبه 23 ام بود.
قراچورلو در ادامه با تاکید بر جایگاه پژوهش در فعالیت های علمی خاطرنشان کرد: برنامه ای مدنظر داریم تا دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهش محور را تربیت کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به رسالت جهاد دانشگاهی در حلقه واصله بین دانشجویان و صنعت ابراز داشت: ما به عنوان پلی بین دانشگاه و صنعت عمل می کنیم.
وی تاکید کرد: جهاد کشاورزی در ابتدا به عنوان بازوی اجرایی انقلاب فرهنگی آغاز به کار کرد، درآغاز به کار جهاد دانشگاهی نیز 70 درصد فعالیت ها در زمینه فرهنگی بود.
قراچورلو افزود: بخش فرهنگی در برنامه توسعه از دغدغه های اصلی جهاد دانشگاهی است و باید هم باشد، منابع درآمدی حاصل از آموزش و سایر خدمات به عنوان ابزار و وسیله هایی است که جهاد به دو هدف فرهنگی و پژوهشی خود برسد.
گفتنی است، قراچورلو در سال 86 نیز بعنوان رییس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی منصوب شده بود.
پایان پیام/
نظر شما