به گزارش خبرگزاری شبستان، انتشارات "کتاب ابرار" وابسته به کانون فرهنگی هنری ابرار آماده همکاری با مولفان، نویسندگان، شاعران و پژوهشگران برای چاپ و توزیع آثارشان است. نویسندگان و شاعران می توانند آثار خود را برای انتشار و توزیع در اختیار انتشارات این کانون قرار دهند.
عباس جبلی، مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری ابرار با اشاره به اینکه حدود یک سال پیش مجوز انتشارات کانون ابرار از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است، به خبرنگار شبستان گفت: این انتشارات، کتاب نویسندگان، شاعران و پژوهشگران مسجدی و اعضای کانون های مساجد را در اولویت اول منتشر می کند.
وی بیان کرد: نویسندگان و شاعران مسجدی و کانون های مساجد تهران و سراسر کشور می توانند آثار خود را به انتشارات این کانون واگذار کنند و پس از بررسی محتوایی در کمیته محتوایی این انتشارات، کتاب آنها مجوز انتشار می گیرد.
کانون فرهنگی ابرار از کانون های فعال استان تهران است و در زمینه های مختلف فعالیت محسوسی داشته و دارد. کانون ابرار در تاریخ سوم خرداد ماه سال 86 (سالروز آزاد سازی خرمشهر) با تلاش هیئت امناء مسجد، امام جماعت و تعدادی از جوانان و نوجوانان فعال و پرشور مسجد فعالیت خود را آغاز کرد.
این کانون از واحدها و بخش های زیر تشکیل شده است:
واحد ثبت نام: در این واحد تمامی امور از جمله عضویت رایگان در کانون، ثبتنام در کلاسها و اطلاع از برنامههای کانون صورت میپذیرد. لازم به ذکر است هماکنون تعداد اعضای آن 1100 نفر است.
شورای تخصصی آموزش: در این شورا که با حضور مسئولان فرهنگی مسجد برگزار میگردد در خصوص برنامههای جاری آموزش و دورههای مختلف و نحوه اجرای آن تبادل نظر میشود.
واحد نشریه صحیفه: این واحد پس از هماهنگی با اعضای هیأت تحریریه نسبت به برگزاری جلسه هیأت اقدام نموده و پس از آن مصوبات جلسه توسط دبیر پیگیری شده و سپس به طراح و ویراستار و نهایتا چاپ میگردد.
واحد کتابخانه: این واحد هماکنون بیش از 3000 جلد کتاب برای علاقهمندان گردآوری نموده است. تمامی کتب توسط نرمافزارهای ویژه کتابداری شمارهگذاری شده و در دسترس اعضای کتابخانه است.
واحد جلسات هفتگی-شورای نوجوانان: جلسات هفتگی جمعهها با حضور نوجوانان و جوانان فعال در محل کانون برگزار میشود.
در این جلسات مباحث متنوع اعتقادی، اخلاقی، علمی و فرهنگی مورد بحث قرار میگیرد.
واحد کلاسهای آموزش: در این واحد کلاسهای مختلفی از جمله زبان انگلیسی، کلاسهای تقویتی، دورههای متنوع قرآنی، نقاشی، خطاطی، دوره رایگان امداد و نجات، رایانه در تمامی طول سال برای تمامی سنین برگزار میگردد.
واحد ورزش و تفریحات سالم و فعالیتهای اردویی: تمامی فعالیتهای ورزشی و اردویی در این واحد برنامهریزی و اجرا میشود.
واحد خانه فرهنگ دیجیتال: در این بخش اعضا میتوانند از نرمافزارهای مختلف (مانند نرم افزارهای آموزشی، تاریخی، ادبی و غیره) استفاده نموده و از اینترنت پرسرعت پاک و امورات اینترنتی و رایانهای به نحو مقتضی بهرهمند گردند.
واحد تبلیغات و روابط عمومی: این واحد برای برگزاری برنامههای ملی و مذهبی در مسجد و کانون برنامهریزی نموده و طرحهای خود را پس از تصویب اجرا مینماید.
واحد بانک سیدی: در این بخش اعضا میتوانند به صورت رایگان از نرمافزارها و محصولات سمعی و بصری استفاده کرده و این اقلام را به امانت بگیرند.
واحد فناوری اطلاعات: این واحد مسئول نگهداری تجهیزات رایانهای بوده و اخبار و اطلاعات را در وبسایت کانون درج مینماید.
شورای فرهنگی - طرح و برنامه: در این شورا همه برنامه های واحدهای فوق پس از بررسی و اصلاح برای اجرا در مسجد و کانون مطرح و تصمیمگیری میشود.
پایان پیام/
نظر شما