به گزارش خبرنگار شبستان از سمنان، محمد وکیلی در نشست شورای اداری شهرستان سمنان در محل فرمانداری با تاکید بر اینکه فکر مدیران باید اقتصادمحور باشد و ببینند چگونه می توان سرمایه بخش خصوصی را به کار گرفت، گفت: در بسیاری موارد، فقط نیاز است مدیران نگاه خود را تغییر دهند و راهکاری برای جذب مشارکت بخش خصوصی پیدا کنند.
وی گفت: برخی دستگاه های اجرایی نیز که به تنها 10 روستای شهرستان سمنان خدمات می دهند، تبدیل به یک معاونت در اداره کل شوند تا با کوچک تر شدن مجموعه اداری، از نیروها و امکانات بهینه استفاده شود.
وکیلی به وجود برخی صنایع آلاینده در شهرستان سمنان اشاره و تصریح کرد: اگر یک واحد تولیدی آلاینده باشد با جریمه سنگین مواجه می شود.
وی با اشاره به 420 هکتار بافت فرسوده در قلب سمنان و ناهنجاری های اجتماعی ناشی از آن، ادامه داد: بافت قدیم تمام زیرساخت های لازم را دارد، اگر مدیریت شهری درست باشد، با بازسازی این بافت، نیازی به ایجاد شهرک های جدید در حاشیه شهر با هزینه های زیاد برای تامین زیرساخت های آن نیست.
وی اظهار داشت: 98 درصد مردم شهرستان سمنان باسواد هستند و با توجه به اینکه 86 درصد جمعیت 15 تا 25 سال این شهرستان نیز دانش آموز یا دانشجو هستند، مسوولان با شناسایی و رفع دو درصد بی سوادی، زمینه جشن ریشه کنی بی سوادی در سمنان، به عنوان اولین شهر کشور را فراهم کنند.
وکیلی با بیان اینکه مرکز استان باید نگین شهرهای استان باشد و این امر نیازمند نگاه توسعه ای مسوولان شهری است، خاطرنشان کرد: نبود نگاه کلیدی مدیران به مسایل و معرفی نشدن شهر به زائران عبوری امام رضا(ع) از معضلات شهر سمنان است.
وی خواستار جلب سرمایه بخش خصوصی برای تکمیلی ساخت و سازهای شهری شد و ادامه داد: سمنان چندین ساختمان بلندمرتبه نیمه کاره دارد که تقریبا دو هزار و 700 میلیارد ریال برای تکمیل آنها نیاز است پس بهتر است با گره گشایی از کار بخش خصوصی، به تکمیل این ساختمان ها و زیبا شدن شهر کمک شود.
در ادامه فرماندار سمنان با اشاره به فعالیت 71 دستگاه اجرایی استانی، ادامه داد: 34 دستگاه اجرایی فاقد مدیریت شهرستان سمنان هستند که این امر در تصمیم گیری ها مشکلاتی ایجاد کرده است.
حسن سعدالدین اظهار داشت: در سرشماری جمعیت این شهرستان، بیش از 167 هزار نفر مشخص شد که با افراد غیربومی ساکن که در سرشماری شرکت نکردند و دانشجویان غیربومی، بیش از 200 هزار نفر برآورد می شود.
وی با اشاره به وجود 37 هزار دانشجو در 15 مرکز آموزش عالی در شهرستان سمنان، خاطرنشان کرد: 22 هزار و 600 نفر از این دانشجویان غیربومی هستند که امکانات تفریحی و فرهنگی مناسبی در شهر سمنان برای این دانشجویان وجود ندارد.
فرماندار سمنان همکاری استانداری برای برگزاری همایش سرمایه گذاری شهرستان سمنان، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، تخصیص ردیف اختصاصی برای سد فینسک، تسریع در تکمیل تصفیه خانه و شبکه فاضلاب، تکمیل طرح یکسان سازی منبع و خطوط آب شرب شهری، گازرسانی به تنها روستای محروم از گاز طبیعی و تکمیلی بیمارستان کوثر به بخش سوانح سوختگی را از استاندار سمنان خواستار شد.
امام جمعه موقت سمنان نیز در این نشست صراحت لهجه استاندار را تحسین کرد و گفت:به این شکل هم مشکلات شفاف تر بیان می شود و با رصد دقیق موانع، زودتر به راه حل مشکلات می رسیم.
حجت الاسلام محمدباقر عبدوس، افزود: اکنون که وزرا از وضعیت موجود گزارش می دهند فاصله واقعیت و آمارها مشخص می شود.
وی اظهار داشت: مدیران دولتی باید هر روز عملکرد خود را ارزیابی کنند تا به نتیجه مطلوب برسیم.
رییس دانشگاه سمنان با اشاره به برنامه ریزی های کلان برای توسعه و آموزش عالی به عنوان یکی از محورهای توسعه این استان، گفت: جمعیت دانشجویی شهر سمنان در پایان برنامه پنجم توسعه، 55 هزار نفر پیش بینی شده است.
علی خیرالدین با اشاره به اینکه 5/21 درصد از جمعیت شهرستان سمنان را دانشجویان تشکیل می دهند، ادامه داد: 86 درصد جمعیت بین 15 تا 25 سال این شهرستان دانش آموز یا دانشجو هستند.
وی تصریح کرد: خوابگاه سازی به علت تخصیص نیافتن تسهیلات به سازندگان، در حال حاضر در سمنان تعطیل شده که باید در این مورد بازبینی انجام شود.
پایان پیام/
نظر شما