کنترل محورهای مواصلاتی با اعزام روزانه 50 تیم گشتی پلیس راه

خبرگزاری شبستان: فرمانده انتظامی استان گیلان اعلام کرد: در طرح زمستانی روزانه 50 تیم گشتی پلیس راه، محورهای مواصلاتی استان گیلان را کنترل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سردار ابراهیم قائد رحمتی، فرمانده انتظامی استان گیلان امروز(20آذر) در نشست مجریان طرح زمستانی 92 و آغاز این طرح در استان گیلان، طرح زمستانی را یکی از مهمترین طرح‌های انظباط ترافیکی نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی خوب و آمادگی مجریان طرح زمستانی برای خدمت رسانی به مردم از تدابیر اندیشیده شده این طرح است.

 

وی عالی ترین هدف اجرای این طرح را کاهش تصادفات و کاهش خسارات دانست و افزود: تمامی اقدامات باید با رویکرد پیشگیرانه انجام شده و هماهنگی بیشتر مجریان طرح ترافیکی موجب کاهش دامنه خسارات جانبی و مالی شود.

 

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه امسال نیز این طرح به مدت سه ماه از 20 آذر تا 20 اسفند به اجرا در می‌آید، جلوگیری از بروز حوادث، ارتقا ایمنی، تسهیل در عبور و مرور، رسیدگی فوری به حوادث، امداد رسانی به در راه ماندگان، بهبود اطمینان و آسودگی برای مسافرین زمستانی را از اهداف این طرح بیان کرد.

 

وی در ادامه امکانات و استعداد پلیس در طرح زمستانی را به کارگیری 200 نفر نیروی انسانی در چهار پاسگاه پلیس راه تالش، صومعه سرا، آستارا، رشت، لاهیجان و جمال آباد لوشان و 300 نیروی انسانی در 5 پاسگاه دیگر استان برای پوشش سراسری جاده‌های استان در زمان اجری طرح برشمرد.

 

سردار قائد رحمتی، اهداف و برنامه های پلیس در طرح زمستانی 92 را انتقال سریع اطلاعات حوادث از طریق شبکه‌های ارتباطی، مدیریت صحنه حوادث جهت حفظ امنیت و تسهیل موارد امدادی، برگزاری جلسات هماهنگی جهت ارتقا تعامل و افزایش کارایی در زمان اجرای طرح و .. اعلام کرد.

 

وی کاهش 19 درصدی کشته‌های تصادف جاده‌ای در 8 ماه اول سال 92 را از نتایج اجرای طرح‌های ترافیکی دانست و گفت: بکارگیری چهار کانکس پلیس راه در چهار محور کوهستانی و شش کانکس در سایر جاده‌های استان و بکارگیری چهار تیم گشتی محسوس به صورت ثابت و روزانه در گردنه‌های حیران، الماس، دوران، کوهین و اعزام روزانه 50 تیم گشتی برای کنترل محورهای مواصلاتی استان از دیگر اقدامات پلیس راه در اجرای طرح زمستانی است.

 

سردار قائد رحمتی از دیگر اهداف و برنامه‌های پلیس راه در طرح زمستانی را کنترل تجهیزات زمستانی بلاخص زنجیر چرخ ناوگان عمومی مسافربری و باربری، اجرای محدودیت و ممنوعیت‌های ترافیکی، انسداد موقت راه‌ها با همکاری اداره کل راه و شهر سازی و ستاد بحران استانداری، اطلاع رسانی مرتب و مستمر از آخرین وضعیت راه‌های استان به همراه توصیه‌ها و هشدارهای ترافیکی از طریق صدا و سیمای مرکز استان، جراید و خبرگزاری‌های استانی و کشوری، حضور افسران ارشد و با تجربه پلیس راه در شرکت‌های حمل و نقل کالا و مسافر، آموزش مدیران موسسات، روسای انجمن صنفی و رانندگان ناوگان حمل و نقل کالا و .. دانست.

 

وی با اعلام اینکه 51 درصد متوفیان حوادث رانندگی در حین انتقال، در بیمارستان یا در منزل جان خود را از دست می‌دهند، اضافه کرد: بیمارستان‌های شهرستان‌های لنگرود،رودبار، تالش و رشت به امکانات اورژانسی و پزشکی مدرن تجهیز شده تا بتوانند پوشش درمانی مصدومان ناشی از تصادفات را در کوتاهترین زمان ممکن در منطقه خود انجام دهند.

 

سردار قائد رحمتی با اشاره به اینکه در زمستان سال گذشته تعداد 564 فقره تصادف در جاده‌های استان به وقوع پیوسته که 616 نفر مجروح و 107 نفر کشته شدند، گفت: امسال تمام تلاش پلیس راه در راستای خدمت رسانی بهتر به مسافران زمستانی و ارتقای ایمنی عبور و مرور و کاهش سوانح و مرگ و میرهای جاده‌ای است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 322430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha