در ساخت مسجد موقعیت جغرافیایی و پراکندگی جمعیتی در نظر گرفته می شود

خبرگزاری شبستان: عضو فراکسیون احیای وقف، منزلت امامزادگان و مسجد با اشاره به جزییات طرح حمایت از احداث و تجهیز مساجد گفت: در این طرح ساخت مساجد بر اساس موقعیت بومی و پراکندگی جمعیتی خواهد بود.

مجید منصوری، عضو فراکسیون احیای وقف، منزلت امامزادگان و مسجد با اشاره به بررسی طرح حمایت از احداث، تجهیز و نوسازی و مدیریت مساجد کشور و پیگیری امور نمازخانه ها در کمیسیون فرهنگی مجلس به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: همان گونه که برای هر شهری ورزش، خدمات بهداشتی و آموزشی نیاز است مساجد هم باید بر اساس طرحی جامع و هدفمند احیا و تجهیز شوند.

 

وی با اشاره به ماده 4 این طرح بیان کرد: براساس این طرح جامع، باید دید که در چه محلاتی لازم است، مسجد ایجاد شود و از طرفی مساجد به گونه ای ساخته شوند که خودگردان شوند و خودشان منبعی برای درآمدشان داشته باشند و در کنار مساجد خانه عالم نیز ساخته شود. بر اساس این طرح بخشی از مشکلات مساجد رفع می شود.

 

نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش دیگری از این طرح گفت: ساخت مساجد در شهرها و روستاها باید بر اساس، پراکندگی جمعیتی باشد چرا که در برخی از شهرها و روستاها با وجود جمعیت زیاد، مسجدی برای مردم وجود ندارد که بر اساس این طرح ساخت مسجد در شهرک‌ها باید بر اساس شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی جانمایی شود.

 

شایان ذکر است، بر اساس ماده 4 طرح احیای مساجد معاونت امور مساجد مکلف است با پژوهش مستمر و  پس از تعیین شاخص‌های جمعیتی مربوط و بر اساس پراکندگی جمعیت شهرها و روستاهای کشور، مساجد و نمازخانه‌های مورد نیاز و مساحت آنها را تعیین کرده، جانمایی و احداث آنها را پی‌گیری کند. در مواردی که نیاز به تغییر کاربری باشد استانداری و کمیسیون ذی‌ربط و موظف‌اند پس از اعلام معاونت در استان با قید فوریت نسبت به تغییر کاربری اقدام کنند.

 

پایان پیام/ 
 

کد خبر 322938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha