به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان اظهار کرد: در پاییز سال جاری 250 مورد بازرسی از اصناف شهرستان به عمل آمد.
وی گفت: طی این بازدیدها دو واحد صنفی متخلف شناسایی و برای آنها پرونده هایی به ارزش سه میلیون و 463 هزار ریال تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی با اشاره به ابطال 4 کارت سوخت از رانندگان متخلف آژانس های سطح شهرستان، ادامه داد: در این زمینه با رانندگان کم کار آژانس های مسافرتی درون و برون شهری برخورد شده و رانندگان فعال جایگزین آن ها شده اند.
فرماندار شهرستان درمیان اضافه کرد: با توجه به نظارت های مستمر دستگاه های اجرایی و همکاری مردم قانونمند شهرستان بحث قاچاق سوخت به صفر نزدیک شده و بیشتر کالاهای قاچاق شهرستان حول کالاهای دخانی می باشد که پیش بینی می شود با همراهی و همکاری مردم به ویژه اصناف مومن از شهرستان برچیده شود.
وی از قاچاقچیان کالا ور ارز به عنوان دشمنان اقتصاد کشور یاد کرد و افزود: در شرایطی که نظام سلطه با تمام قوا به نبرد اقتصادی ما آمده و با تحریم های ظالمانه و چنگ و دندان نشان دادن سعی در نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد، ورود کالاهای بی مصرف خارجی خیانتی آشکار به شمار می رود.
وی ورود هر کالای خارجی را مساوی با خروج صدها فرصت شغلی دانست و یاد آور شد: ورود کالاهای قاچاق خسارتی جبران ناپذیر به تولیدات داخلی زده و کارخانه های تولیدی ایرانی را به مرز ورشکستگی می رساند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، براتی بر ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل و جلب رضایت عمومی تأکید کردو ابراز داشت: لازمه تحقق جهاد اقتصادی و شکوفایی اقتصاد حمایت از تولیدکنندگان، مخترعین و مبتکرین داخلی است.
وی با بیان اینکه تغییر الگوی تولید و مصرف و استفاده بهینه از منابع، نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: باید تمام تلاش خود را برای نهادینه کردن فرهنگ مصرف کالای ایرانی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی انجام دهیم و اگر این مساله در جامعه نهادینه شود به شکل یک فرهنگ عمومی درآمده و در جامعه ساری و جاری می شود.
پایان پیام/
نظر شما