به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قاسم سمیعی، مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: طی این مدت دمای هوا بین شش تا 8 درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت.
وی افزود: بر اساس اخطاریه هواشناسی استان و کشور پیامد این سامانه سرد و بارشی که در بیشتر استانهای کشور نیز نفوذ میکند، افزایش ابر، بارش باران، رگبار و رعد و برق در استان خواهد بود.
سمیعی خاطرنشان کرد: طی این مدت علاوه بر وزش باد نسبتا شدید، دریایی مواج و طوفانی خواهیم داشت.
وی یادآور شد: به سبب برودت هوا، بارش برف و وقوع پدیده مه در ارتفاعات و نواحی کوهستانی، لغزندگی جادهها و اختلال در تردد جادهای این منطقه دور از انتظار نیست.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان باتاکید بر آمادگی دستگاههای اجرایی، عملیاتی و امدادی استان برای مواجهه با حوادث احتمالی، گفت: طی این مدت با توجه به بارش شدید باران، احتمال آبگرفتگی برخی از معابر عمومی در استان دور از انتظار نیست.
سمیعی یادآور شد: اطلاعیه و اخطاریه ارسالی جهت آمادگی احتمالی برای تمامی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران، فرمانداریها و شهرداران استان از طریق نمابر و سیستمهای اطلاعرسانی ارسال شده است.
وی متذکر شد: در اخطاریه ارسالی، بر آمادگی تمامی دستگاههای عملیاتی، فرمانداریها و شهرداریها برای آمادگی لازم و مواجهه با حوادث احتمالی تأکید شد.
سمیعی تصریح کرد: هماهنگی و تعامل مناسبی بین دستگاههای اجرایی و عملیاتی استان جریان دارد و انتظار میرود با وجود این تعامل، مشکلی در این شرایط حادث نشود.
وی ادامه داد: این وضعیت جوی به تناوب تا شب دوشنبه (25 آذر) ادامه خواهد یافت و سپس این سامانه به تدریج از استان خارج خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران گلستان، سمیعی اضافه کرد: انتظار میرود با خروج سامانه بارشی از اوایل روز سهشنبه (26 آذر) هوای استان به شرایط صاف تا قسمتی نیمه ابری بازگردد.
گفتنی است، استان گلستان با جمعیتی حدود یک میلیون و 800 هزار نفر در شمال شرقی کشور قرار دارد و به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی، این استان هر ساله شاهد حوادث و بلایای متعدد طبیعی از جمله زلزله، سیل و آتشسوزی جنگلهاست.
پایان پیام/
نظر شما