حجت الاسلام جواد نصرالله پور، استاد مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان بااشاره به جمله "به انتظار ننشینیم، بلکه به انتظار قیام کنیم"، گفت: اگر مفهوم انتظار را نه به معنای یک جا نشستن که به معنای واقعی افضل اعمال بگیریم. از درون آن حرکت، تلاش، پویایی و امید درمی آید.
وی با بیان اینکه برداشتی که از پیاده روی اربعین وجود دارد از همین زاویه است، خاطرنشان کرد: تاثیر حرکت به سمت بارگاه امام حسین(ع) به عنوان تجلی گاه وحدت شیعیان در واقع این است که دل های شیعیان را یکی کند به طوری که امام زمان(عج) در توقیعی به شیخ مفید فرمودند: اگر شیعیان ما با هم وحدت داشته باشند و قلب هایشان یکی می شد، ظهور ما هرگز به تاخیر نمی افتاد.
حجت الاسلام نصرالله پور با بیان اینکه این پیاده روی می تواند تاثیری در قلوب شیعیان داشته باشد، اظهارداشت: این درحالی است که مهمترین عاملی که دشمن را از شکست تشکیلات اسلام مایوس می کند، اجتماع وحدت مسلمانان است که در دو آموزه انتظار و عاشورا بیشتر دیده می شود.
این استاد مرکز تخصصی مهدویت پیاده روی روز اربعین را به عنوان نماد و سمبل پیوند فرهنگ عاشورا و مکتب انتظار دانست و بیان داشت: در ماه دسامبر سال 84 میلادی کنفرانسی در دانشکده تاریخ دانشگاه تل آویو با موضوع بررسی مذهب شیعه برگزار شد که در نتیجه، این کنفرانس شیعه را دارای دونگاه سرخ عاشورایی و سبز مهدوی دانست و این دو مکتب را نقطه قوت شیعه برشمرد.
وی تصریح کرد: حرکت شیعیان از نجف به سمت کربلا اعلام این نکته به امام حسین(ع) است که آقاجان باری را که شما و یارانتان بر دوش گرفتید و نگذاشتند به مقصد برسانید و حکومت جهانی اسلام را در کوفه تشکیل دهید. ما اعلام آمادگی می کنیم که پا در رکاب امام زمانمان آن بار را به منزل می رسانیم.
حجت الاسلام نصرالله پور با بیان اینکه شعار منتظران در این حرکت "لبیک یا حسین" است. همانطوری که شعار یاران امام زمان(عج) "یالثارات الحسین" خواهد بود، ادامه داد: امام حسین(ع) در شب عاشورا به اصحابشان فرمودند. همه ما فردا شهید خواهیم شد اما فرزندم مهدی(ع) ظهور می کند و انتقام ما را خواهد گرفت و ما در آن زمان در کنار او رجعت می کنیم و پیروزی حق بر باطل را خواهیم دید.
استاد مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم بااشاره به پیام این حرکت شیعیان در اربعین، اظهارداشت: یاران آخرالزمانی حضرت مهدی(ع) در این حرکت نمادین به امام حسین(ع) اعلام می کنند که تمامی سعی خود را خواهیم کرد تا برای فرزندت حضرت مهدی(ع) یارانی همچون یاران عاشورایی شما باشیم که فرمودید به خدا قسم اصحابی مانند شما در همه عالم وجود ندارد.
وی با بیان اینکه یکی از اسامی حضرت ولی عصر(ع) "منصور بالرعب" است، افزود: خداوند از این طریق وحشتی از حضرت و یاران ایشان در دل دشمن می اندازد که بر اثر آن پیروزی حضرت آسان می شود.
حجت الاسلام نصرالله پور ادامه داد: این اسناد نشان می دهد که حرکت های این چنینی پیروان اهل بیت(ع) مانند اجتماع میلیونی روز عاشورا، روز قدس، 22 بهمن و حرکت عظیم و وحدت بخش زیارت اربعین دشمن را می لرزاند همان طوری که در خاطرات اسرای ایرانی دربند رژیم صدام آمده است که بیشترین چیزی که آنها را به وحشت می انداخت. سینه زنی و گریه دسته جمعی اسراء برای امام حسین(ع) بود و شاید راز اینکه ائمه اطهار(ع) زیارت اربعین را از نشانه های مومن می دانند، همین باشد.
پایان پیام/
نظر شما