زیان چند میلیارد دلاری کشور در حوزه گردشگری

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل انجمن علمی گردشگری ایران از نبود برنامه و عدم اولویت بندی در حوزه گردشگری در کشور انتقاد کرد و گفت: متأسفانه ایران جایگاه خاصی در صنعت هزارمیلیارد دلاری گردشگری جهان ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، غلام حیدر ابراهیم بایسلامی مدیرعامل انجمن علمی گردشگری ایران عصر امروز(24آذر) در سمینار علمی آموزشی آشنایی با صنعت گردشگری کردستان در سنندج اظهار داشت: متأسفانه علی رغم قابلیت ها و توانمندی های ویژه ایران اسلامی در حوزه گردشگری تاکنون نگاه خاصی به این حوزه نشده است.


وی افزود: مبحث گردشگری در سیاست گذاری و اولویت بندی دولتی جایگاه والایی نداشته و متأسفانه دولت های مستقر در کشور هموار درآمدهای نفتی را در اولویت قرار داده اند و از این صنعت پایدار مغفول مانده اند.


بایسلامی خاطر نشان کرد: برای درآمدزایی و ایجاد استغال های پایدار نیازمند توسعه صنعت گردشگری و توجه ویژه به این حوزه هستیم چرا که این صنعت از لحاظ فرهنگی و اقتصادی جایگاه والایی دارد و می تواند صنعتی پایدار و ارزآور برای کشور محسوب شود.


مدیرعامل انجمن علمی گردشگری ایران اظهار داشت: متأسفانه گردشگری در اولویت کاری دولت ها نبوده و این مهم ضربات مهلکی را بر بدنه گردشگری کشور وارد کرده است.


بایسلامی افزود: باید درک کنیم که گردشگری یک حوزه دانش محور و تخصص محور است و هرکس بیکار شد نمی تواند وارد این عرصه شود چرا که این حوزه مبتنی بر دیپلماسی فرهنگی و علوم انسانی است.


وی اعلام کرد: متاسفانه جایگاه خاصی در گردشگری جهانی نداریم و یکی از ضعیف ترین کشورها هستیم و برنامه خاصی هم در حوزه گردشگری نداریم.


این استاد برجسته دانشگاه و صاحب نظر حوزه گردشگری کشور در ادامه سخنان خود افزود: دولت ها در کشور ماقبل برنامه ریزی هستند و هیچ برنامه خاصی برای توسعه صنعت گردشگری کشور ندارند و هنوز به آن مرحله نرسیده اند که گردشگری را درک کنند و معمولا دولت مردان ما اطلاعات بسیار کمی از گردشگری دارند.


وی عنوان کرد: کارکردهای گردشگری بسیار مشخص است و می تواند توانمندی های کشور و ابعاد فرهنگ والای ایرانی اسلامی را به جهانیان بشناساند و در حوزه اقتصادی نیز بیشترین نقش را در فقرزدایی و رفع بیکاری ایفا نماید.


مدیرعامل انجمن علمی گردشگری ایران اظهار تصریح کرد: باید از دانشمندان و صاحب نظران این عرصه استفاده نماییم و در سیاست گذاری ها و مأموریت های دولت نیز در اولویت قرار گیرد.


بایسلامی افزود: گردشگری فرصت خوبی را برای سرمایه داران ایجاد می کند و یکی از پرسودترین صنایع است که هم برای فقرا و هم ثروتمندان دارای منفعت های بسیاری است.


وی در پایان سخنان خود به توانمندی های استان کردستان در حوزه های مختلف اشاره کرد و افزود: بدون شک کردستان می تواند به یکی از قطب های اصلی گردشگری کشور تبدیل شود و در سایه تلاش متولیان امر و فعالان این حوزه می توان آینده ای روشن را برای ارتقای صنعت گردشگری این استان پیش بینی کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 323710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha