به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، اسحاق نبی نیا، مدیر کانون حمل ونقل کالای گیلان، امروز(25 آذر) در همایش تجلیل از فعالان حمل و نقل استان در سالن اداره کل راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال 62 به فرمان امام، 26 آذر به دلیل تخلیه بار کشتی بنادر جنوب کشور روز حمل و نقل نام گذاری شده است، اظهار کرد: بعد از گذشت 14 سال در سال 76، توسط وزارت راه و ترابری این اقدام اجرایی شد.
وی با بیان اینکه 85 درصد حمل کالا در استان توسط رانندگان غیر بومی انجام میشود افزود: اگر به بخش حمل و نقل در استان توجه نشود با مشکلاتی اقتصادی و درآمدی روبه رو خواهیم شد.
نبی نیا تصریح کرد: امسال 8 میلیون 600 هزار کالا طی 605 سفر در گیلان حمل و نقل شده است که گیلان رتبه 14 در حمل و نقل کالا را از آن خود کرده است.
وی در ادامه با اشاره به تعداد کامیون در استان، اذعان داشت: در گیلان حدود 5 هزار کامیون وجود دارد که سهم کشوری 400 هزار کامیون است.
این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر 161 شرکت حمل و نقل کالا و یکصد نمایندگی شرکت حمل و نقل بین المللی کالا در گیلان فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه حمل و نقل در استان و کشور به عنوان پلی برای توسعه اقتصادی است، اذعان کرد: اگر این پل نباشد رابطه تولید و مصرف با مشکلاتی مواجه خواهد شد و اگر میخواهیم در کشور جایگاه ویژهای از لحاظ توسعه اقتصادی داشته باشیم باید به بخش حمل و نقل توجه کنیم و مشکلات و موانع سد راه را با کمک یکدیگر و مسئولین ارشد استان حل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما