حجت الاسلام محمد هادی عبد خدایی، رییس دانشگاه امام صادق(ع) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: حسینی بودن هویت تشیع است.
وی با بیان اینکه دشمنان سعی در ترویج بیدینی واز بین بردن تشیع دارند،تصریح کرد: عاشورا یک جریان سیاسی، اجتماعی و انسانی است که بشریت میتواند در عرصه های گوناگون از آن الگو بگیرد.
حجت الاسلام عبد خدایی با بیان اینکه بعد از واقعه کربلا اسرا در مسیر حرکت شان کوفه تا شام ارزش هایی همچون عزت، حیا، عفت، خداپرستی، بصیرت، دشمن شناسی و ظلم ستیزی را در سخنرانی ها و برخورد هایشان برای مردم و تاریخ نویسان تبیین کردند، افزود: واقعه ی کربلا و مسایل پس از آن بسیار ریشه دار تر ازیک حادثه ی سیاسی در یک مقطع خاص تاریخی است.
وی با اشاره به اینکه واقعه ی کربلا جای تامل، تحقیق و پژوهش دارد،افزود: پیامآوران کربلا حامل پیام های آزادی از قید فراعین، عزت و آزادگی، شهادت با عزت در مقابل زندگی ذلتبار و پیام پیروزی خون بر شمشیر برای انسانها بودند.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه شاید سختترین دوران مدیریت حضرت زینب(س) زمانی بود که یزیدیان خیمهگاه امام حسین(ع) را به آتش کشیدند، تصریح کرد: حضرت زینب(س) سفیر کربلا از آن جهت قهرمان است که راحتطلبی را برای خود ننگ و عار میدانست و با زندگی در بلا و سختیها درس پایداری و استقامت به بهترین نحو به بشریت ارائه داد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: پیام عظیم عاشورا و ارزش هایی که در کربلا خلق شدتوسط اسرا به تمام دنیا منتشر شد و به همه مخاطبان تاریخ رسید.
وی گفت: نهضت عاشورا دارای پیامهای متعددی است که هر کس میتواند به فراخور خود از هر یک از این پیامها بهره کافی ببرد، چرا که اجرای هرکدام از پیامهای نهضت عاشورا در زندگی، انسان را میتواند به نحوی به سعادت اخروی رهنمون سازد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فلسفه عاشورا تحقق حق و حقیقت است واجرای مراسم عزاداری راه نجاتی برای فرار از گمراهی انسان است،افزود: عاشورائیان نشان دادند قوم و قبیله و نژاد، نشانه برتری نیست وحسین بن علی(ع) با طایفهای جنگید که میخواستند عرب را بر جهان مسلط کنند در حالی که او میخواست انسانیت را به انسان ها برگرداند.
پایان پیام/
نظر شما