یک قدم تا فاجعه ای دوباره از آتش و بخاری در مهاباد

خبرگزاری شبستان: آتش گرفتن بخاری در یکی از مدارس شهرستان مهاباد، خاطره غم انگیز بخاری، آتش و مدرسه در زمستان را در دل های والدین زنده کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، بار دیگر آتش گرفتن بخاری نفتی در مدرسه روستایی شهرستان مهاباد از یک قدمی فاجعه ای دوباره خبر داد.


این بخاری نفتی، روز گذشته(2 دی) که برابر با اربعین حسینی بود در زمان تعطیلی مدارس آتش گرفت و خسارت جانی در پی نداشت.

 

این حادثه در مدرسه ابتدایی تابان در روستای کهریزه شیخان از توابع مهاباد رخ داد و بار دیگر خاطره دانش آموزان روستای شین آباد پیرانشهر را در اذهان مردم زنده کرد، کودکان پیرانشهری که همچنان اثرات سنگین سوختگی در وجودشان خودنمایی می کند.


مدیر آموزش و پرورش مهاباد وضعیت سیستم های گرمایشی مدارس روستایی و شهری را مطلوب اعلام کرد و این در حالی است که بخاری ها یک به یک آتش می گیرند و تصور اینکه اگر در دانش آموزان در کلاس حضور داشتند چه اتفاقی می افتاد لرزه بر اندام آدمی می افکند.


این مسئول، با ارائه گزارشی اعلام کرد: با تمهیدات وزارتی در سال قبل برای کلیه مدارس روستایی که امکان نصب سیستم گرمایش مرکزی وجود نداشت وسایل گرمایشی استاندارد در اختیار مدارس روستایی قرار گرفته است که این وسایل به صورت کامل و با نظارت کارشناسی پشتیبانی توزیع و موردبهره برداری قرار گرفته و همچنین در مدارس روستا های همجوار که گاز کشی شده اند سیستم حرارت مرکزی گرما بخش کلاس های درس می باشند.


وی گفت: پیش بینی شده است بزودی مدارس روستایی این شهرستان به بخاری های تابشی مجهز شوند.


جای سوال و تامل وجود دارد که ایمنی این بخاری ها تا چه حد پایین می باشد که بخاری در یک روز تعطیل و خودبخود آتش می گیرد و باز هم کسی پاسخگو نیست!


گفتنی است، معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز درمان جراحی های ترمیمی کودکان آسیب دیده شین آبادی از شنبه( 30 آذر) سال جاری خبر داد.


به گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر ˈمحمود رضا محققˈ افزود: علت تاخیر درمان این کودکان تامین نشدن منابع مالی آن بوده است اما مقرر شد 13 نفر از این کودکان از روز شنبه در بیمارستان حضرت فاطمه دانشگاه علوم پزشکی ایران بستری و روند درمانی آنان آغاز شود.

 

وی ادامه داد: پیش بینی می شود به دلیل عمیق بودن سوختگی های این عزیزان روند درمانی شان 5 تا 6 سال به طول بینجامد.

 

معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت با اعلام اینکه بودجه درمان این کودکان فعلا به صورت علی الحساب از سوی معاونت درمان به دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت خواهد شد، گفت: هزینه درمان این کودکان پنج تا شش میلیارد تومان خواهد بود ولی تاکنون هیچ بودجه ای برای درمان به وزارت بهداشت تعلق نگرفته ولی قرار است، دولت تا پایان امسال بودجه درمان آنان را تامین کند.

 

محقق افزود: شاید لازم باشد بر روی هر یک از این کودکان حدود 10تا 13 عمل جراحی صورت گیرد.


خاطره تلخ (15آذر) سال 91 هیچگاه فراموش نخواهد شد و امسال نیز باز هم یک بخاری دیگر آتش گرفت ولی اینبار خدا دلش به رحم آمد و مدرسه تعطیل بود وگرنه باز هم بچه های ما در آتش می سوختند و مسئولان فقط ابراز تاسف می کردند!


پایان پیام/
 

 

کد خبر 326265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha