خبرگزاری شبستان: چهل و پنجمین شماره نشریه امان به همت بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) و مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم ویژه آذر و دی 92 منتشر شد. در این شماره میخوانیم: سرمقاله: به ایشان بنگرید، اصلاح ظاهر، گام اول سلوک، مهدویت و میدان زندگی اجتماعی، چلچراغ مهدوی، امام همه چیز را در سبک زندگی ما تحت تأثیر قرار میدهد، سبک زندگی منتظرانه، پادزهر سبک زندگی غربی، چه عذری برای شما خواهد ماند، مهدویت و سبک زندگی اسلامی، انسانشناسی، پیشنیاز سبک زندگیپژوهی، گفتارهایی پیرامون سبک زندگی مهدوی، اصلاح الگوی مصرف در آرمان شهر مهدوی، بایستههای گفتوگو از سبک زندگی موعودباورانه و سبک زندگی مهدوی، نیاز امروز ما بخشی از مطالب این شماره را تشکیل میدهد.
مهدویت و سبک زندگی اسلامی به قلم سید رضی موسوی گیلانی با نگاهی به ایران اسلامی و فرصت و استثنایی اجرای سبک زندگی دینی، اصلاح الگوی مصرف درآرمانشهر مهدوی به قلم یحیی صالح نیا با محورهای نگاه دو ساحتی معرفتی به انسان و ارزشهای کنترل کننده مصرف و سبک زندگی مهدوی نیاز امروز ما با نگاهی به حقیقت زندگی انسانی در قرآن و ضرورت انتخاب سبک در زندگی از دیگر بخشهای این نشریه است.
در مصاحبه با مهدی سلحشور مداح اهل بیت(ع) موضوع سبک زندگی هیئتی بررسی شده است؛ همچنین حجتالاسلام موسوی نسب، مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) در مصاحبه ای به ابعاد مختلف ارتباط بین هنر مهدوی و هنرمندان کشور پرداخته است.
در بخش "مهدویت و میدان زندگی اجتماعی" سخنانی از رهبر معظم انقلاب آمده که به این شرح است:
"در قضیه ولادت آن بزرگوار (حضرت مهدی(ع)) و اعتقادی که به این حقیقت است، اگر انسان در دو ناحیه و در دو جهت جستو جو کند، آثار عظیمی را مشاهده میکند: اول، از جهت معنوی و روحی و تقرب الیالله و جهات تکامل فردی انسان است، کسی که اعتقاد به این مسأله دارد، چون با مرکز تفضلات الهی و نقطه اصلی و کانون شعاع رحمت حق، رابطهای روحی برقرار میکند، تقرب بیشتری برای برخورداری از وسایل عروج روحی و تقرب الیالله دارد.
به همین خاطر است که اهل معنا و باطن، در توسلات معنوی خود این بزرگوار را مورد توجه و نظر دائمی قرار میدهند و به آن حضرت توسل میجویند و توجه میکنند، نفس پیوند قلبی و تذکر و توجه روحی به آن مظهر رحمت و قدرت و عدل حق تعالی، انسان را عروج و رشد میدهد و وسیله پیشرفت انسان را روحا و معنا فراهم میکند.
جهت و وجهه دوم عبارت است از میدان زندگی اجتماعی و عمومی و آنچه مربوط به سرنوشت بشر و ملتهاست، در این زمینه، اعتقاد به قضیه مهدی و موضوع ظهور و فرج و انتظار، گنجینه عظیمی است که ملتها میتوانند از آن بهرههای فراوانی ببرند."
بهترین لباس در آخرالزمان، تعادل و تعالی، ثمره سبک زندگی منتظرانه، سبک زندگی مهدوی: گفتوگو با سلحشور، رسانهها و هنرمندان، جذابیتهای مهدوی، کتابخانه مهدوی، شهدا، الگوی سبک زندگی مهدوی، بنیانهای سبک زندگی بسیجی، قصه غمانگیز لباس تنگ، خداوند از لباس شهرت نفرت دارد، گینس اسلامی، دلنوشته: چه سخت است درست زندگی کردن، با یاران امان، چرا این نامها و جدول و مسابقه برخی دیگر از موضوعات دوماهنامه امان را تشکیل میدهد.
کتابخانه مهدوی در بردارنده مطالبی درباره زندگی مهدوی در پرتو دعای عهد است، که ذیل آن میخوانیم: از دعاهای مشهور که خواندن آن در دوران غیبت حضرت مهدی علیهالسلام مورد سفارش قرار گرفته، دعای عهد است، این دعا دارای آثار و برکات فراوانی در دنیا و آخرت است به گونهای که یکی از نزدیکان امام خمینی رحمة الله علیه میگوید: "یکی از جیزهایی که امام در روزهای آخر به من توصیه میکردند، خواندن دعای عهد بود، ایشان میگفتند صبحها سعی کن این دعا را بخوانی؛ چون در سرنوشت دخالت دارد.
در این دعا زندگی مهدوی ترسیم شده است زیرا مشتمل بر درود خاص از طرف دعاکننده و نیز از سوی تمامی مردان و زنان مؤمن در شرق و غرب جهان و خشکی و دریا و پدر و مادر و فرزند به پیشگاه حضرت ولیعصر علیهالسلام است.
شایان ذکر است، چهل و پنجمین شماره از دوماهنامه امان به مدیرمسئولی مجتبی کلباسی و سردبیری محمدصابر جعفری ویژه آذر و دی 1392، در 62 صفحه و با قیمت 2 هزار تومان منتشر شد.
پایان پیام/
نظر شما