شعر انقلاب زایا و دارای آتیه است

خبرگزاری شبستان: قزوه زایش های شعر انقلاب را سبب تبدیل شدن آن به یک مکتب ادبی دانست و گفت: این مکتب خود را به صورت یک سبک به جهانیان عرضه و معرفی می کند و می تواند در افق های جهانی خود را نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،نشست شب های شعر انقلاب با حضور "علیرضا قزوه" مدیر مرکز آفرینش های ادبی و "محسن عرب خالقی" دبیر مجمع شاعران اهل بیت و دبیر شب های شعر انقلاب 4 دی ماه در مرکز آفرینش های حوزه هنری برگزار شد.


علیرضا قزوه در ابتدای این نشست گفت: برنامه شب های شعر انقلاب دومین سالی است که با مشارکت حوزه هنری و مجمع شاعران اهل بیت(ع) برگزار می شود.


وی با اشاره به اینکه این برنامه هر سال برگزار می شود افزود: تقریبا از سال 86 که جشنواره شعر فجر آغاز شده بود همزمان در بهمن ماه و در ایام انقلاب این برنامه نیز برگزار شد.


قزوه با بیان اینکه از سال های آغازین ایام انقلاب بزرگداشت انقلاب همیشه یک موضوع جدی بوده است گفت: در تمام استان ها و شهرستان ها در بعد ادبی به این موضوع پرداخته شده و برنامه های متنوعی همچون شب های شعر انقلاب از گذشته تا کنون در تهران و مراکز استانی برگزار شده است.


وی تصریح کرد: با گذشت بیش از سه دهه از عمر شعر انقلاب چند نسل در این زمینه رشد کردند؛ شعر انقلاب زایا و دارای آتیه است و می تواند در افق های جهانی خود را نشان دهد زیرا حداقل 3 نسل در این 3 دهه در کنار هم حضور داشتند که می توانند با استفاده از تجربیات نسل نخست همچون مهرداد اوستا، حمید سبزواری، محمود شاهرخی، طاهره صفارزاده، علی موسوی گرمارودی، علی معلم و ... شعر انقلاب را به درجه ای از کمال برسانند.


مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری با بیان اینکه شاعران همراه مردم به صف انقلاب پیوستند اظهار کرد: شاعرانی همچون امیری فیروزکوهی، استاد شهریار و ... با انقلاب همنوایی کردند و در خط انقلاب جوان هایی پرورش دادند که نسل راستین شعر انقلاب هستند که از دل آنها قیصر امین پور، سلمان هراتی و ... بیرون آمدند.


وی بیان کرد: شعر انقلاب در دهه 60 همراه با اتفاقات جدی مثل دفاع مقدس شکل گرفت؛ ادبیات آیینی و شعر انقلاب در فضاهایی عارفانه و عاشقانه نجیب ترسیم شد و به نقطه اوجی رسید که خوشبختانه در نسل بعدی تعداد شاعران قابل توجه ای رشد کردند.


قزوه زایش های شعر انقلاب را سبب تبدیل شدن آن به یک مکتب ادبی دانست و گفت: این مکتب خود را به صورت یک سبک به جهانیان عرضه و معرفی می کند.


وی افزود: ما به عنوان متولیان ادبیات انقلاب که دغدغه های جدی شعر انقلاب را داریم و پیرو آرمان های امام (ره) و مقام معظم رهبری هستیم سعی می کنیم این برنامه ها را هر سال در استان های مختلف برگزار کنیم و در کنار شاعران پیشکسوت شاعران جوان را هم قرار دهیم و از پیشکسوتان شعر انقلاب نیز تجلیل کنیم.


این مقام مسئول به همکاری حوزه هنری با مجمع شاعران اهل بیت اشاره و اظهار کرد: در 2 سال اخیر این دو مرکز برنامه ای را با هدف اینکه شعر آیینی و اهل بیتی از شعر انقلاب جدا نیستند و پیوند ناگسستنی بین آنها وجود دارد، آغاز کردند.


بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه هنری ،وی تصریح کرد: متولیان زیادی به طور تخصصی در زمینه شعر آیینی فعالیت می کنند که هدف و دغدغه آنها از آموزش، برگزاری جلسات شعر ، چاپ و نشر آثار و برگزاری همایش ها در استان های مختلف پیوند زدن شعر انقلاب با شعر آیینی است.


مدیر مرکز آفرینش ها ی ادبی حوزه هنری افزود: شاعر اهل بیت و شعر انقلاب باید با جریان روز،حرف هایی از جنس زمان بزند.


وی در پایان گفت: این برنامه در سال گذشته با مدیریت مرحوم امیر حسین فردی برگزار می شد و امیدوارم امسال نیز در شش استان مختلف به خوبی برگزار شود.
پایان پیام/
 

کد خبر 326766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha