به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، دکتر محمود احمدی نژاد، عصر دیروز (31 فروردین) در ادامه سومین دور از سفرهای استانی در کارگروه فرهنگ و هنر در استانداری کردستان، معرفی اندیشه پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت مکرم ایشان را بزرگترین و مؤثرترین فعالیت فرهنگی دانست و گفت: مردم استان کردستان عاشق پیامبر و آل پیامبر هستند و باید این شاخصههای فرهنگی مردم استان را بازآفرینی، تبیین و تدوین کرده و به نسلهای آینده معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه مردم این دیار در طول تاریخ و در فراز و نشیبهای بسیار سخت حافظ مرزهای فرهنگ، استقلال، عزت و شرف ایران و ملت ایران بودند، خاطرنشان کرد: زندگی مردم استان کردستان سرشار از لطایف انسانی و فرهنگی است و ذات این استان، فرهنگ است که ضرورت دارد این زیباییها و شاخصههای فرهنگی را شناسایی و بیش از گذشته در زندگی مردم جاری کرد.
دکتر احمدینژاد با بیان اینکه معرفی حقیقت اندیشه اسلام ناب جاذبه بسیار زیادی دارد و مانع از انحراف است، اظهار داشت: امروز وظیفه داریم حقیقت دین را به زیباترین شکل ممکن به بشریت معرفی کنیم و درک و معرفت انسانها را از دین ارتقا دهیم.
رییسجمهور موضوع اصلی جهان را فرهنگ و نبرد فرهنگی دانست و گفت: سلطهگران از طرفی قصد دارند نظام مادی لیبرال را بر دنیا حاکم کرده و انسان طراز لیبرال را به دنیا تحمیل کنند و در مقابل آنان، ملت ایران به دنبال معرفی انسان طراز الهی است و در این راستا فعالیتهای فرهنگی ما باید پاسخگوی نیازهای امروز بشریت باشد.
دکتر احمدینژاد با اشاره به اینکه کار فرهنگی نیازمند تکیهگاه و معیار است، اظهار داشت: بیتردید در کار فرهنگی جز اتکا به خزانه بیپایان پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت مکرم ایشان چیز دیگری که بتواند با دنیای مادی همآوردی کند، وجود ندارد.
رییسجمهور در ادامه با اشاره به ویژگیهای فرهنگی مردم استان کردستان گفت: مردم این دیار مومن، زلال و عمیقا عاشق پیامبر و آل پیامبر هستند و طی صدها سال عشق خود را به پیامبر و آل او حفظ کردهاند که باید این ویژگیهای برجسته را به نسلهای بعدی معرفی کنیم.
دکتر احمدینژاد افزود: استان کردستان از ظرفیت فعالیتهای فرهنگی بالایی برخوردار است که با برداشتن برخی قالبها و حصارهای تحمیلی میتوان به فعالیت فرهنگی در استان شتاب بخشید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: فعالیت فرهنگی برای اینکه اثرگذار باشد باید علاوه بر درست بودن افق نگاه، از دلی سرشار از عشق و محبت به مردم نشأت بگیرد چرا که جاذبه معرفتهای الهی در عشق و محبتی است که در دل مربی فرهنگ وجود دارد.
گفتنی است، در کارگروه فرهنگ و هنر استان کردستان مقرر شد سالانه 30 میلیارد تومان علاوه بر بودجههای جاری دستگاههای اجرایی، برای پنج سال به منظور فعالیتهای فرهنگی در سطح استان اختصاص یابد و همچنین پیشنهادات کارگروه برای ارتقا و تقویت عناصر فرهنگی استان کردستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد تعدادی از این پیشنهادات به منظور تصویب نهایی در جلسه استانی هیأت دولت ارائه شود
پایان پیام/
نظر شما