به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، نمایندگی کشورمان در مقر اصلی سازمان ملل متحد در نیویورک با بسته ناشناخته ای حاوی نامه ای تهدید آمیز ممهور به تمبر پستی رژیم صهیونیستی، هدف حمله ویروسی قرار گرفت. در این بسته پستی که به نشانی نمایندگی ایران در سازمان ملل مستقر در خیابان سوم منهتن نیویورک ارسال شد، نامه ای همراه با چند حشره خشک شده قرار داشت.
در این نامه آمده است: کسانی که دشمن اسرائیل هستند، هدف حمله ویروسی قرار می گیرند.
نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد بلافاصله مراتب را به دستگاههای ذیربط کشور میزبان اطلاع داد و ماموران ضد میکروبی و پزشک متخصص نیز با ورود به ساختمان نمایندگی کشورمان، بسته و نامه آلوده را با مراقبت های ویژه، برای جلوگیری از اشاعه احتمالی خطر ویروس ها و بررسی های بیشتر، از محل نمایندگی ایران خارج کردند.
طبق آخرین اطلاعات، خوشبختانه تاکنون گزارشی از ابتلا و آلودگی کارکنان نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد به هرگونه ویروس احتمالی منتشر نشده است.
بنابراین گزارش، این اقدام در نمایندگی کشورمان در مقر اصلی سازمان ملل متحد در نیویورک در حالی رخ داده که همواره کشورهای غربی مواضع خود را به گونه ای نشان داده اند که در مقابل هر گونه پیشرفت ایران تلاشی برای تخریب این پیشرفت انجام داده اند.
نخستین تحریم جامع سراسری علیه ایران در دوران معاصر، تحریم بریتانیا علیه ایران بمنظور واکنش در برابر انتخاب دکتر محمد مصدق به وزارت بود که هدف ملی سازی صنعت نفت را دنبال میکرد.[12][13] اولین قطعنامه شورای امنیت علیه ایران در زمان نخست وزیری محمد مصدق و بمنزله واکنش علیه ملی شدن صنعت نفت ایران صادر شد.آمریکا نیز در سال 1980 تحریمات اقتصادی وسیعی را در واکنش به تصرف سفارت آمریکا در تهران علیه ایران وضع نمود.
در سال 1995، بیل کلینتون رئیس جمهور وقت آمریکا اقدام به وضع تحریمهایی نمود که به موجب آن شرکتهای نفتی آمریکایی از سرمایهگذاری در طرحهای نفت و گاز ایران منع شده بودند. همچنین روابط بازرگانی با ایران نیز یکجانبه قطع گردید.
نخستین تحریم آمریکا علیه ایران پس از واقعه گروگانگیری دیپلماتهای آمریکایی در تهران در سال 1979 انجام گرفت. بهدنبال جریان گروگانگیری در سفارت آمریکا، آمریکا متقابلاً 12 میلیارد دلار از داراییهای دولت ایران را مصادره کرد. پس از آزادی گروگانها توسط دولت ایران، این مصادره پایان نیافت و داراییهای ایران تا به امروز ضبط است. در پی مذاکرات هستی آمریکا با ایران، رئیس جمهور وقت آمریکا، باراک اوباما، اعلام کرد که ایالات متحده قصد بازگرداندن این مبلغ را به صورت قسطی به ایران دارد.
در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا تحریمات فروش اسلحه علیه ایران وضع نمود. پیش از آغاز جنگ، دولت موقت ایران قرارداد خرید هواپیماهای اف-16 از آمریکا را یک جانبه لغو کرده بود.
در سال 1987 بهدنبال اتهام «حمایت از تروریسم» آمریکا علیه ایران، رونالد ریگان تحریمات کامل تری علیه ایران وضع نمود.
در سال 1995 میلادی، واشنگتن نخست بدستور بیل کلینتون تحریمات کامل اقتصادی علیه ایران وضع نمود، و سپس کنگره مجلس آمریکا با گذرانیدن قانون ایلسا (Iran and Libya Sanctions Act of 1996) هر شرکتی را که با ایران به میزان بیش از 20 میلیون دلار تجارت داشت را نیز تهدید به اعمال تحریم کرد.
در سال 2002، سازمان IEEE تحریم علمی علیه ایران وضع نمود.
در سال 2006 یک دادگاه فدرال آمریکا دستور استرداد یکی از بزرگترین کلکسیونهای باستانشناختی تخت جمشید متعلق به ایران را به نفع صدمه دیدگان ناشی از عملیات انتحاری در اسراییل را صادر نمود.
بازداشت، زندانی کردن و اخراج حداقل 10 فارغالتحصیل دانشگاه صنعتی شریف به آمریکا جهت شرکت در «گردهمایی فارغالتحصیلان دانشگاه شریف» در کالیفرنیا در سال 2006 میلادی.
در سال 2007، شرکتهای مایکروسافت و یاهو ایران را از لیست کشورهایی که خدمات وب دریافت میکنند، خارج نمودند.
پس از اعلام «اتهام» آمریکا[34] مبنی بر اینکه بانک ملت، بانک ملی، و بانک صادرات ایران حامی مالی نهادهای تروریستی هستند، بانک جهانی از دادن خدمات به این بانکهای ایرانی خودداری کرد.
اسامی نهادهایی که در روز پنجشنبه، 25 اکتبر 2007 ازطرف وزارت خزانه دار ی آمریکا مورد تحریم قرار گرفتند به شرح زیر است:
1.بانک صادرات ایران (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
2.سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
3.سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران – نیروی قدس
4.وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران
5.بانک ملی (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
6.بانک کارگشایی (تهران – خیابان مولوی – میدان محمدیه – پلاک 587)
7.بانک ملی ایران ZAO (مسکو – روسیه)
8.بانک ملی – مسئولیت محدود (لندن – بریتانیا)
9.بانک آریان (پروژه معاملاتی مشترک میان بانکهای صادرات و ملی – کابل – افغانستان)
10.بانک ملت (همه شعب خارج از کشور این بانک به همراه شعبه مرکزی آن)
11.MELLAT BANK SB CJSC (ایروان – ارمنستان)
12.بانک بینالمللی پرشیا – مسئولیت محدود (بریتانیا)
نهادهای وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
1.قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا – (تهران)
2.منطقه نظامی پارچین – (تهران)
3.شرکت «نفت شرق – کیش» (تهران و دبی)
4.قرارگاه سازندگی کربلا (تهران)
5.شرکت مهندسی سپاساد (تهران)
6.قرب نوح (تهران)
7.شرکت عمران ساحل (تهران)
8.شرکت مهندسین مشاور ساحل (تهران)
9.موسسه حرا (تهران)
10.قرارگاه سازندگی قائم (تهران)
تیر 1387 - 4 گروه صنعتی دیگر در ایران مشمول تحریمهای آمریکا شدند:مجموعه صنایع شهید ستاری، هفت تیر، گروه صنایع مهمات و متالورژی و صنایع شیمی پارچین
این تحریم ها همگی در حالی صورت گرفته که ایران در حال پیشرفت بوده است. در حال حاضر نیز با وجود توافق هسته ای و گسترش ارتباطات کشورهای دیگر با ایران دشمنان در تلاشند که با انجام چنین اقداماتی جلوی ملت ایران را بگیرند اما ملت ایران نشان داده که انجام هیچ اقدامی مانع از پیشرفت آنها نخواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما