حجت الاسلام والمسلمین، سیدعلی حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، شهرستان علی آباد کتول، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: وقف یکی از پایه های پیشرفت و توسعه جامعه اسلامی و سنت حسنه و پسندیده ای است که در زمان های کهن در بین اقوام مختلف وجود داشته و دارد.
وی افزود: آثار و برکات به جای مانده از «وقف» گویای آن است که خداوند متعال برکاتی را در سنت حسنه «وقف» قرار داده است، که در پرتو آن واقفان در طول تاریخ در رفع نیاز مندی های جامعه اعم از ( دینی، مذهبی، فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و اقتصادی ) توفیقاتی داشته اند.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: برای شکوفایی «وقف» در جامعه باید فرهنگ وقف را ترویج کرد و برای این منظور تنها یک نهاد یا ارگان مسئول نیست.
وی تصریح کرد: همه دستگاه های تبلیغی و اجرایی موظف اند تا در جهت اعتلای فرهنگ «وقف» در جامعه با همدیگر همکاری کرده و زمینه های شکوفایی آنرا فراهم آورند.
وقف، رفع نیازمندی های مردم بدون چشم داشت است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان علی آباد کتول، در توصیف سنت حسنه وقف، گفت: «وقف» یکی از بهترین نشانه های عملی برصدق ایمان وگذشت از مال و خدمت به خلق خداست.
وی تاکید کرد: سنت حسنه «وقف»، انفاق در راه خدا، ایثار، فداکاری و رفع نیازمندی های عام مردم بدون چشم داشت است.
حجت الاسلام حسینی در ادامه اظهارداشت: واقفان بهترین و عزیز ترین اموال خود را در راه خدا و رفع نیاز مندی های خلق خدا انفاق می کنند وبه همین جهت، مصداق یکی از بهترین آیات قرآن مجید درباره انفاق در راه خدا قرار گرفته اند.
وی، در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: هدف اساسی و اصلی همه نظام های اسلام، از جمله نظام اقتصادی اسلام، کمال ابدی یعنی تقرّب الی الله است.
وی اذعان داشت: از دیدگاه قرآن کریم و روایت های معصومین (ع)، انفاق های مالی چه واجب و چه مستحب، برای نیل به این هدف نهایی نقشی بس عظیم و اساسی دارند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان علی آباد کتول، سنت حسنه «وقف» را یکی از راه های استمرار نیکوکاری و کمک به هم نوع دانست و اظهار داشت: شخص واقف با وقف اموال و املاک خود برای امور خیریه و عام المنفعه، درآمد آن موقوفات را به امور خیریه اختصاص می دهد و مادام که آن موقوفه یا موقوفات باقی است، متولیان و متصدیان امر وقف موظف به اجرای نیات خیر واقف هستند.
پایان پیام/
نظر شما